Kuvat: www.pixabay.com

Oli aika taas kerran pohtia luottojen jälleenrahoitusta ja kun sain Komplett Bankilta tarpeeksi hyvän tarjouksen, päätin että allekirjoitan sen. Allekirjoitus tapahtui kätevästi verkkopankkitunnuksilla.

Lähetin heille palkkakuittini ja verotustiedot sähköpostilla. Sitten hakemukseni hyväksyttiin ja he huolehtivat luottojeni maksusta velkojille. Sain vielä vähän tilillenikin rahaa, jonka aion käyttää harkiten.

Nyt minulla on mahdollisuus lyhentää tätä yhtä velkaa vaikka vähän isommalla summalla kuukaudessa. Katsotaan, mihin pystyn.

Suunnittelen jo, että kun pienempi poika täyttää 18 v pistän oman kulutukseni todella tiukalle ja käytän 50 % tuloistani velkojen maksuun joka kuukausi. Pääsen niistä sitten joskus eroonkin.

Mutta mitä ikinä tapahtuukin niin tämä luotto on joustoluotto ja siihen kuuluu vakuutus. Työttömyys, sairaus ja kuolema voi kohdata kenet tahansa yllättäen ilman varoituksia. Näihin tilanteisiin vakuutus tuo turvaa.

Nyt on hyvä, kun voi aloittaa tavallaan puhtaalta pöydältä.

Onko sinulla kokemusta veloista selviämisestä?

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat