www.pixabay.com

Tällä hetkellä on ihanan onnellinen olo. Mies nukkuu ja minä kirjoitan tätä postausta. On hyvä olo, kun saadaan olla yhdessä ilman keskeytyksiä ja kiirettä. Voisi sanoa, että täällä on rakkautta.

Olen silti onnellinen arkielämässäkin. Sielläkin on rakkautta, mutta erilaista. Läheisistä välittämistä, kotona ja töissä. Kukapa tekisi sairaanhoitajan töitä ellei yhtään välittäisi toisista ihmisistä. Ei se palkka ole tärkein vaan että saa tehdä työtä, johon on saanut kutsun jo nuorena.

En nyt kuitenkaan tarkoita, että en tarvitse lisää rahaa. Mutta välitän toisista ja haluan työolot myös kuntoon. Lisää työkavereita saa tulla, jos heitä vain jostain löytyy.

Oletko sinä onnellinen?

Nähdään!

Rakkaudella, Sanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat