www.pixabay.com

Oli onni, että vielä löysin itselleni miehen. Pitkään olinkin yksin. Siihen varmastikin suurin syy se, että minulla ei ollut aikaa panostaa miehen etsintään. Enkä kyllä jaksanutkaan. Arjen pyöritys ja työt veivät aikani ja voimani.

Olin ihan onnellinen yksinänikin. Minullahan oli lapset jo hankittuna. Ajattelin, että minun ei tarvitse epätoivoisena etsiä miestä, jonka kanssa tehdä lapset. 

Toki minulla aina välillä oli joitakin pieniä suhteita, mutta ne loppuivat useimmiten minun aloitteestani. En kokenut olevani valmis mihinkään vakavaan.

Tämä nykyinen suhde on tuntunut erilaiselta. Tämä oikeasti tuntuu kestävän. Ehkä etäsuhde on ollut minulle sopiva vaihtoehto. Tosin ikävä on aina läsnä etäsuhteessa. Ja se on koko ajan isompi.

Onko teillä muilla kokemusta etäsuhteesta?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat