Vielä pari pyhäpäivää ja sitten alkaa normaali arki. Joulutauko oli kyllä ihan hyväksi. Mutta juhlaakaan ei jaksa määräänsä enempää.

Jatkan vanhoja harrastuksiani. Eli karaoke- ja kirjoituskurssilla käymistä. Saan näistä itselleni varmuutta luoviin taitoihini. Näistä tykkäsin jo lapsena.

Aion myös kevään aikana osallistua hyvän olon viikonloppuun, joka on kooste mindfulnessia, pilatesta jne. Varmastikin oikein ihana viikonloppu luvassa. 

Kuntosalilla yritän käydä edes kerran viikossa. Joskus ehtii kaksikin kertaa. En luovu siitä ikinä. Niin paljon lihaskunnon ylläpitäminen nostaa elämänlaatua.

Nettipalvelu yogaiasta taidan luopua. Minun ei ole viime aikoina tullut oikeastaan yhtään käytettyä sitä. Voihan sen ottaa uudelleen myöhemmin, jos siitä tuntuu.

Tykkään myös kovasti lukea kirjoja ja katsoa elokuvia. Niistä on kiva tehdä postauksiakin.

Blogia on kiva pitää fiilispohjalta. Nautin, kun saan kirjoittaa vapaasti ja silloin, kun siltä tuntuu.

Onko sinulla harrastuksia, jotka saavat sinut irti työkuvioista ja arjenpyörityksestä?

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat