Kävimme viikonloppuna miesystävän kanssa katsomassa tämän uuden version Agatha Christien Idän pikajunan arvoituksesta. Lue lisää www.finnkino.fi/Event/302399/

Elokuva oli hyvin tehty ja tykkäsin kovasti. Jännitys oli sopivaa. Arvasin kuitenkin loppuratkaisun. En muista oliko se kirjassa sama.

Olihan se pakko nähdä. Luin jo yläkoulu-ja lukioaikana kaiken Agatha Christien tuotannon, mitä kirjastosta löysin. Opin tuntemaan hyvin hänen kirjoittamistyylinsä. Viimeisiä lukiessani tiesin yleensä, että kuka murhaaja on ja mikä on hänen motiivinsa.

Olen seurannut jonkin verran hänen tuotantonsa pohjalta tehtyjä tv-sarjoja ja elokuvia, aivan kaikkia en kuitenkaan ole nähnyt. Vuosi sitten seurasin sarjan Eikä yksikään pelastunut. Tunnettu paremmin kirjana Kymmenen pientä neekeripoikaa. Se oli aivan kauhea!

Lue lisää Agatha Christiestä www.agathachristie.com/

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat