Välimerenpataa

Nykyään tykkään laittaa ruokaa. Olen jonkin aikaa tilannut Sannan ruokakassin perhekassia. On helppoa, kun ruoat toimitetaan kotiovelle ja on valmiit vaihtelevat reseptit. Kassin tuotteet ovat laadukkaita ja reseptit helppolukuisia. Ei tarvitse itse ajatella, että mitä haluaa syödä eikä kantaa isoa määrää ruokaa kaupasta. Ruoat ovat kaiken lisäksi vielä maukkaita ja terveellisiä. Joka viikko on kala-, kana-ja kasvisruokaa.

Tilaan kassia jatkuvasti, koska poikani tykkää näistä ruoista. Ja ruoanlaitto kassin avulla rentouttaa minua juuri sopivalla tavalla. Usein poika auttaa minua ruoanlaitossa. Tänäänkin voin taas todeta, että onpa hyvä mieli aloittaa viikonloppuvapaa, kun illallinen oli taas niin hyvää.

Sannan ruokakassilla on monia erilaisia ruokakassivaihtoehtoja. Jos kiinnostuit niin käy katsomassa tämä tarjous

Hyvää viikonloppua kaikille teille ihanille lukijoille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat