www.pixabay.com

Oletko sinä huomannut tämän saman asian?  Minä olen tällä hetkellä ihan onnellinen ja huomaan tämän onnen vaikuttavan positiivisesti itsetuntooni. 

En mieti jatkuvasti miltä näytän ja pidetäänkö minusta. Koen olevani hyvä tällaisena kuin olen.

Joskus on ollut huonomminkin. Olen ollut huonossa ja turvattomassa suhteessa. Tuolloin itsetuntoni koki romahduksen enkä oikein jaksanut edes huolehtia itsestäni. Kesti monta vuotta, että toivuin ja jaksoin alkaa taas tehdä asioita itseni eteen.

Sain itsetuntoa vähitellen takaisin tekemällä asioita, joista tykkään. Esim. kuntosalilla käyminen kohentaa itsetuntoa. Samoin,  jos töissä saa onnistumisen kokemuksia.

Mieheeni tutustuminen on ollut parasta itsetunnolleni viime vuosina.  Tuemme toisiamme, rakastamme ja matkustelemme yhdessä. On ihanaa, kun saa tuntea itsensä rakastetuksi.

Oletko samaa mieltä kanssani, että hyvä parisuhde pitää itsetunnon kunnossa?

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat