Olen Bette Boxin pitkäaikaistilaaja. Tilaan boxia, koska tykkään yllättää itseni. Tykkään myös siitä, että boxeissa on usein matkakokoisia tuotteita.

Boxit maksavat 18,90 eur ja ilmestyvät kerran kuukaudessa. Odotan niitä ihan innoissani aina. 

Tilasin alkuvuodesta kummallekin pojalleni miesten boxit. 20-vuotias on ainakin käyttänyt tuotteita. Hänellä parta kasvaa jo enemmän kuin 16- vuotiaalla veljellään. 

Tässä huhtikuun boxin tuotteet:

Bio2you anti-ageing eye gel patch silmänympärysnaamio pitkäaikaistilaajille. Voisi kokeilla nämä lauantaina 3 aamuvuoron jälkeen, kun silmänaluset on oikein tummat ja näytän nuutuneelta.

Mossa vitamin cocktail active renewal facial oil pitkäaikaistilaajille. Tämän tulen käyttämään aivan varmasti loppuun asti. Minulla on usein kasvojen iholla kuiva ja väsynyt olo. 

Ibero meikkisivellinsetti 4 kpl pitkäaikaistilaajille. Meikkaan harvoin, mutta näitä on toki hyvä olla olemassa. Jos en itse käytä niin voin antaa ne jollekin lahjaksi.

Goren volumaniac tyvikohotussuihke ei-pitkähiuksisille. Täytyy päivittää kauneusprofiili. Minulla on aika pitkät hiukset tällä hetkellä. Jos en itse käytä niin annan jollekin toiselle.

Lumenen uutuus! Nordic chic cc color correcting peitekynä. Tätä täytyy testata ajan kanssa. Mutta vois ainakin tummia silmänalusia peitellä. 

Oscar de la Rentan Bella Blanca- tuoksunäyte. Näitä on kertynyt. En juurikaan käytä tuoksuja.

Kiva boxi jälkeen kerran. Ilman Bette boxia minun ei tulisi kokeiltua mitään uutta tuotetta. Seuraava boxi saa tulla toukokuussa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat