Tykkään hiuksistani. Minulla on yli olkapään ulottuvat paksut hyväkuntoiset hiukset. Minulla on mennyt reilu vuosi aikaa kasvattaa ne tämän pituisiksi. Olen harventanut kampaajalla käymistä. Tänään kävin ja viimeksi syyskuussa.

Tänään hiuksistani lyhennettiin vain vähän. Sen verran, että saa huonot latvat pois. Niitä leikataan myös aina hieman kerroksittain. Näin on tehty jo 20 v. Kerroksittain leikatut näyttävät mielestäni paremmilta. Ja minulla on mistä leikata. On keveämpi olo. 

Hiuksiini laitetaan joka kampaajakäynnillä raitoja. En halua pohjaväriä. Raidat elävöittävät kauniisti hiuksiani. Tänään halusin suklaansävyistä raitaa. Koska hiukseni näyttivät niin vaalean kulahtaneilta, kun istuin kampaamon tuoliin.

Pesen hiukset joka päivä. Ihan jo työni takia olen tottunut pesemään hiukseni aina jokaisen työvuoron jälkeen samalla kun käyn suihkussa. En voi edes yövuoron jälkeen mennä nukkumaan pesemättä ensin itseäni.

Käytin pitkään xz hilseshampoota värjätyille hiuksille. Sitä ei enää myydä missään. Olen siis käyttänyt viime aikoina vähän mitä sattuu markettituotetta.

Tämän shampoon ( Back to the roots: exfoliating shampoo ) sain Bette Boxin pitkäaikaisena tilaajana lahjaksi. Se rauhoittaa hilseilevää päänahkaa. Olen huomannut sen auttavan.

Ostin tänään heräteostoksena kampaamosta ammattilaiskäyttöön tarkoitetun hiusharjan. Kampaaja käytti sitä hiuksiini ja se tuntui olevan hyvä. Ja olihan sillä sitten ihana harjata kotona hiuksiaan.

Pidän hiuksiani useimmiten kiinni. Töissä esim. pitää olla hiukset kiinni hygieniasyistä. Olen käyttänyt useamman vuoden ajan näitä hiuslenkkejä. Ne ovat hiuksille parhaita. Eivät esim. katkaise hiuksia. Vain parasta hiuksilleni.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat