Kuvat: www.pixabay.com

Vanhemmiten kärsivällisyyteni on kasvanut. Jaksan paremmin katsella hyvinkin erilaisten ihmisten joskus hyvinkin sekavaa käyttäytymistä jne.

Lasten kasvattaminen ja työssäkäyminen ovat varmastikin syynä hermojen kehittymiseen. En olisi sama ihminen ilman lapsiani enkä työtäni. 

Olisin varmastikin erittäin itsekäs ja itsekeskeinen. Kylmä nainen, jolle vain raha merkitsee jotain. Hermostuisin kaikista pikkuasioistakin. Ehkä ei nyt kuitenkaan ihan näin...

Olen yleensä hermostuessani itse väsynyt ja ylikuormittunut. Tällöin minua hermostuttaa eniten asioiden jankutus. Myös huono huumori voi hermostuttaa minut. Epäreilusti käyttäytyvät ihmiset hermostuttavat sekä lusmuilijat. 

Kun olet itse väsynyt ei asian tarvitse olla kummoinenkaan, kun siihen hermostuu.

Huolehdin hermoistani lepäämällä ja pitämällä puoleni. Ja lopputulos on se, että minut nähdään erittäin harvoin hermostuneena.

En muista, mistä ja miksi viimeksi hermostuin!

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat