Kuvat: www.pixabay.com

Lämpimät säät jatkuvat vielä ehkä jopa kuukauden. Huomenna onneksi Jaakko heittää kylmän kiven veteen niin yöt alkavat vähitellen viilentyä. 

Loppukesä on minun mielestäni parasta aikaa vuodesta. Nautin, kun on vielä lämmintä ja valoisaa, mutta aurinko ei enää paahda ihan niin voimakkaana kuin alkukesästä.

Mulla on ollut työputki, joka vielä jatkuu. Töissä oleminen on ehkä helpottanut helteen kestämistä. Meillä on siellä ilmastointi. Etenkin lääkkeitä jakaessa viilentyy tehokkaasti. Lääkkeet kun tulee säilyttää viileässä.

Vapaa-ajalla olen viilentänyt asuntoa sen, mitä olen pystynyt. Meillä on ihan siedettävää. Mutta ei ihanteellista. Ensi kesäksi hankin ilmastointilaitteen. Täytyy tutustua niihin paremmin, jotta löytää sopivan.

Olen jaksanut juoda ja syödä. Mutta esim. teetä en ole nyt pystynyt juomaan useaan päivään. Se lämmittää liikaa. Raskaita ruokia ei kannata syödä. Tosin minun ei kannata syödä niitä muutenkaan.

Tänään siivoilin asuntoa. Vesi vaan valui kasvoilla. Kuntosalille en viitsi lähteä. Ehkä joogaan kotona. Ja pesen vielä vessan ennen kuin menen suihkuun.

Nyt on siesta-aika. Tuuletin pauhaa, minä löhöilen. Helteellä on lupa olla rehkimättä. Voi vaan olla tekemättä mitään ihmeellistä.

Kun helteet loppuvat, jatkan taas kuntoilua. Ruokavalioasiat ovat olleet myös mielessä. Painonpudotus ei olisi pahaksi. Ehkä se vielä onnistuu.

Illalla isompi poika tulee kylään ja teen ison satsin kermaista pastavuokaa fetajuustolla. On kiva nähdä häntä.

Jaksamista teille tässä helteessä. Huolehtikaa itsestänne.

- Sanna-

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat