www.pixabay.com

Tammikuun lomani jälkeen olin flunssassa ja sitten oli työputkea ja hormonaalista väsymystä. Huomasin, että kuntoilu ja itsensä hoitaminen oli jäänyt minulla todella vähälle.

Tällä iällä sen alkaa jo vähän tuntemaankin kropassaan, että on tehnyt kaikkea kuormittavaa, mutta ei ole sitten hoitanut itseään tarpeeksi hyvin. Jalkoja, käsiä ja selkää saattaa aina välillä jomottaa jostakin kohtaa. Esim. tänään niska-hartiaseutu on ollut todella jumissa aamusta asti. Nukkunut olen varmaan sitten jossain ihmeasennossa.

Nyt minulla on kaksi vapaapäivää edessä ja aion jaksaa liikuttaa itseäni salille. Aion myös meditoida. Nyt jo etukäteen tunnen kuinka jo pelkkä ajatus näistä saa kropassani aikaan hyvänolon tunteen. Mitäköhän se sitten onkaan, kun oikeasti tekee nämä asiat? Kahden vapaan aikana jo saa itsensä parempaan terään. Ihanaa!

Ainoa asia, mikä minua tällä viikolla voi estää nämä toteuttamasta on sairastuminen. Esim. mahatauti tms. Toivottavasti pöpöt pysyvät kaukana minusta. Aina ei auta, vaikka kuinka pesisi käsiään.

Kuntoilun vastapainoksi aion myös ehtiä löhötä oikein kunnolla näiden kahden päivän aikana. Useimmat ikävät asiat alkavat näyttää taas paremmilta, kun välillä saa vain olla. Suosittelen kaikkia kokeilemaan tätä. Ota pieni irtiotto siitä, mikä tuntuu raskaalta ja kuormittavalta ja hengähdä hetki niin jaksat taas!

Onko sinulle tullut katkoja kuntoilusta jo heti alkuvuodesta? Miten pääsit takaisin ruotuun? Kerro vinkkisi!

 

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

2 viikkoa helmikuussa 3krt/vko salilla ja olo oli aivan ihana. Sitten tuli vähän kiireitä ja flunssa iski niin nyt sitten loppukuu menty ei millään liikunnalla.. ajattelin et huomenna olisin mennyt salille, en vain jaksa kun tänään iski henkinen väsymys ja aion levätä huomisen. Koitan jaksaa viikonloppuna.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat