www.pixabay.com

Lähes päivittäin mielessäni käy ajatus siitä, että mitäpä jos minä yhtäkkiä jonakin päivänä voitan lotossa oikein ison summan rahaa.

 

Tämä on mahdollista, koska minulla on joka viikko yksi rivi Lottoa, Viking lottoa ja Eurojackpottia vetämässä. Lisäksi olen pelannut aina välillä Kenoa, Synttäreitä ja Jokeria. Veikkauksen pelit ovat siis tuttuja minulle.

 

Vielä en ole voittanut kuin ihan pieniä summia. Näillä rahoilla olen tehnyt sitten uusia lottorivejä. Kun olen voittanut, olen siirtänyt aina voiton verran vähemmän rahaa pelitililleni.

 

Vetoja en tee. En myöskään ostele arpoja kuin tosi harvoin. Joulukalenterina minulla on Veikkauksen joulukalenteriarpa. Ostin myös pojille sellaiset.

 

Jouluna saatan ehkä ostaa vielä arpoja lahjaksi. Ehkäpä ostan vanhemmilleni ja sisaruksilleni pienet arvat lahjaksi.

 

Peliongelmaa minulla ei ole. Olen asettanut itselleni Veikkauksen tilille päivä-ja kuukausinostorajat. Rajojen mukaan pelaaminen riittää minulle. Tiedostan kuitenkin, että minulla on riski ajautua pelikierteeseen, mutta en anna itseni mennä siihen pisteeseen. Minulla on onneksi muutakin tekemistä kuin istua koneella pelaamassa nettipokeria. Voinhan kirjoittaa sen sijaan tätä blogia esim.

 

Toivon, että kohdalleni osuu vielä niin iso voitto, että saan ainakin velkani kuitattua. Kyllä olisi ihanaa, jos näin kävisi.

 

Tällä viikolla lotossa jaetaan 14,6 miljoonaa euroa. Mitä sillä summalla saisikaan tehtyä? Miten tuollainen summa olisi järkevintä sijoittaa? Sehän on selvä, että rahat kannattaa sijoittaa niin, että voi elää koroilla. Mutta minä ainakaan en tiedä, mihin kannattaa sijoittaa.

 

En voisi tuhlata tuollaista summaa pelkästään juhlimiseen ja ylelliseen elämään. Aluksi varmasti järkyttyisin, jos tämä voitto osuisi kohdalleni. Mutta uskon selviäväni alkujärkytyksestä suhteellisen nopeasti ja alan järjestellä asioitani. Sehän on selvää, että elämäni tulisi muuttumaan totaalisesti.

 

Kertoisin voitosta vain pojille ja miehelle aluksi. Tosin voi olla, että muutkin sen tajuaisivat, koska se alkaisi näkyä pakostakin ulospäin. Miksi yhtäkkiä irtisanoutuisin ja ostaisin asunnon ellei minulla olisi ihan hirveästi rahaa.

 

Haaveilu on kivaa ja antaa toivoa elämässä. Joka päivä on mahdollista voittaa jotakin. Joka päivä elämä voi muuttua täysin.

 

Mihin sinä sijoittaisit lottovoittosi?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat