Kuvat: www.pixabay.com

Minä tykkään liikunnasta. Tykkään kävellä, joogata ja käydä salilla. En liiku laihtuakseni vaan nautin liikunnan tuomasta hyvästä olosta ja paremmasta kunnosta.

Joskus tuntuu, että juuri kun on päässyt hyvään vauhtiin. Treenit alkavat sujua ja olosi on loistava. Niin eiköhän kohta ole kurkku kipeänä ja joudut pitämään taukoa. Joskus tulee jopa kahden viikon tauko.

Minulle tämä tauko tarkoittaa kunnon huononemisen lisäksi myös mielialan laskua. Liikunta on minulle olennainen osa masennuksen hoitoa. Alan tuntea itseni vähitellen kotona löhötessäni epäonnistuneeksi jne. Vaikka toki ymmärrän, että en laiskuuttani kotona makoile.

Onneksi en nyt ihan joka kuukausi ole kipeä, mutta kyllä se harmittaa, kun hyvä liikuntaputki katkeaa. Sairastelu ikävä kyllä kuuluu elämään. 

Tänään olen ollut viikon flunssassa. Onneksi jo helpottaa ja selvisin ilman antibiootteja tällä kertaa.

Kyllä taas huomenna aloitan. Varovaisesti tietenkin taas ensin. Sitten voi jatkaa kunnes tulee seuraava infektio. Sillä sehän tulee ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti olisi pitkä väli. 

Onko sinullakin katkennut kerran tai useamminkin hyvä treeniputki flunssaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat