Tämän viikon olen päivittänyt blogiani säännöllisesti täällä Fuengirolassa. Se on mahdollista, koska minulla on tarpeeksi toimiva ja edullinen puhelinliittymä Telialta. Maksan tällä hetkellä lähes rajattomasta käytöstä 21, 95 eur/kk.

On siis ihan helppo käyttää hetki päivästä aikaa postauksen tekemiseen, kun kuitenkin ottaa esim. valokuvia. Vaikka nykyään tulee kuvattua aiempaa vähemmän. Suurin kuvausinto on kuitenkin mennyt ohi.

Minullehan bloggaus on harrastus. Mutta joku muuhan voisi vaikka muuttaa jonnekin aurinkorannalle ja pitää blogia sieltä käsin. Myös muunlainen sisällöntuottaminen on mahdollista tehdä etätyönä.

Nykyään moni varmasti näin jo tekeekin. On kuitenkin paljon ammatteja, joissa ei etätyö onnistu. Esim. sairaanhoitajan töitä ei voi tehdä etätyönä.

Oletko sinä tehnyt etätyötä? Haaveiletko voivasi tehdä työsi etänä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat