Kuvat: www.pixabay.com

En tykkää olla huomion keskipisteenä. Johtuu ehkäpä siitä, että olen joutunut joskus olemaan negatiivisen huomion kohteena. Kiusaaminen on aiheuttanut minulle pahoja traumoja selvästikin.

Minusta on kiusallista olla positiivisenkin huomion kohteena. Varsinkin, jos paikalla on ihmisiä, jotka eivät osaa iloita minun onnestani tms. Kateellisia on aina joitakin.

Treffeillä on kiva olla huomion keskipisteenä. Silloin se on sopivaa. Kahden ihmisen keskittyä vain toisiinsa.

Joillakin ihmisillä on suuri tarve olla huomion keskipisteenä.  Aina on päästävä sanomaan joka asiasta mielipiteensä. Eniten ärsyttää ne, jotka keskeyttää toisten puheet ja mitätöivät sen, mitä toinen sanoo.

Ei ole kyllä kenenkään tarpeellista saada olla jatkuvasti huomion keskipisteenä. Ei lapsille kannata opettaa, että he ovat kaiken keskipiste.

Viihdytkö sinä huomion keskipisteenä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat