www.pixabay.com

Tänään on syyskuun ensimmäinen päivä. Kesä on mennyt ja kohta päästään nauttimaan raikkaasta syysilmasta. Minä olen aina tykännyt syksystä. Olenhan itsekin melkein syksyn lapsi. Syntymäpäiväni on 27. elokuuta. Olen siis juuri täyttänyt 42 vuotta.

Joskus nuorempana mietin, että millaista se elämä sitten yli nelikymppisenä onkaan. Minun mielestäni nelikymppiset olivat tuolloin jotenkin kamalan vanhoja. Tuntui myös hassulta ajatella, että omat lapset ovat sitten jo nuoria aikuisia.

Syyskuussa kuopus täyttää 18 vuotta. Minulla ei sitten enää ole alaikäistä lasta. Outoa sekin. Periaatteessa mikään ei nyt heti muutu, koska poika asuu vielä kotona. Hänellä on abivuosi meneillään ja keväällä hänestä tulee erittäin todennäköisesti ylioppilas. Mutta toisaalta lapsen täysi-ikäisyys antaa vanhemmalle tiettyä vapauden tunnetta. On aika lapsen vähitellen alkaa rakentaa omaa elämäänsä. Ja vanhemman on aika entistä enemmän keskittyä omaan elämäänsä.

Tuttuun tapaan haluan käydä läpi elokuun luetuimmat postaukset. Niistä näkee sen, mitä te lukijani haluatte blogistani lukea. 

 

Tässä on elokuun luetuimmat postaukset:

  1. Kesän jälkeen parempaan kuntoon! Aloita kävelyhaaste syyskuun ajaksi. 
  2.  Rahat eivät loppuneet, vaikka kuukausi vaihtui 
  3.  Missä kunnossa olet tällä hetkellä?
  4.  Menkkojen aikaan ärsyttää lähes kaikki
  5.  Oletko riidanhaastaja?

 

Hyvinvointi ja raha kiinnostavat siis edelleen eniten. Niillä onkin hyvä jatkaa kirjoittelua, koska ne kiinnostavat itseänikin. Haluan jaksaa paremmin ja raha-asioita aion laittaa kuntoon. Nämä asiat eivät kuitenkaan korjaannu hetkessä vaan vaativat pitkäjänteistä työskentelyä itseni kanssa. Uskon kuitenkin, että pystyn kohentamaan omaa fyysistä ja psyykkistä kuntoani. Taloustilannettani on myös mahdollista kohentaa. En ole enää yksinhuoltaja. Olen nelikymppinen nainen, jolla on täysi-ikäiset lapset. Minulla on siis aika paljon aikaa ja rahaa vain minulle itselleni. Tämä on minulle itselleni jotain aivan ihmeellistä ja ennen kokematonta. Vaatii aikaa totutella siihen. Ehkä 50 vuotiaana olen jo tottunut, sitten viimeistään vaihdan blogin nimen.

 

Synttäriarvonnan voittajat on arvottu ja voittajille on lähetetty sähköpostia asian puitteissa. Onni suosi seuraavia lukijoita:

Sirpa Talvitie voitti Treenipäiväkirjan ja MarjaKoo Kiitollisuuspäiväkirjan! Onnea vielä kerran voittajille!

Ja suuri kiitos elokuusta kaikille teille lukijoille!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat