www.pixabay.com

Minulla on usein tapana murehtia asioita etukäteen. Olen selvästikin tottunut ennakoimaan tilanteita elämänkokemuksen kartuttua niin, että asiat sujuvat useimmiten ongelmitta.

Perusasiat ovat kunnossa ja hallinnassa. Minulle jää aikaa tehdä suunnitelmia ja ennakoida tilanteita. Kaikkea en kuitenkaan suunnittele, koska silloin elämä olisi tylsää.

Mutta valitettavasti minulle jää myös aikaa murehtia sellaisia asioita, jotka eivät ole vielä toteutuneet. Minua ahdistaa ajatella niitä. Minulle saattaa tulla ihan pakkomielle miettiä niitä. Pelotella itseäni. Ja useimmiten ne pelot eivät onneksi toteudu.

Joskus ajattelen, että jos en ajattele niitä ikäviä asiota niin ne pääsevät tapahtumaan juuri kun olen liian onnellinen jostain asiasta.

Ihan pimeetä ja raskasta.

Onko tuttua teille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat