www.pixabay.com

Uskolliset lukijani ovatkin varmasti sen huomanneet, että en ole pitänyt yhtään taukopäivää blogissa moneen kuukauteen. Siitä lähtien, kun päätin alkaa päivittää blogia joka päivä, olen myös tehnyt joka päivä postauksen.

Saatan käsitellä blogissani melkein mitä vain aihetta, jos se liittyy minun elämääni juuri sillä hetkellä. Kerron omista tunteistani ja kokemuksistani. Lasteni asioista kirjoitan harvemmin, enkä kovinkaan henkilökohtaisia asioita. Heillä on oikeus yksityisyyteen, vaikka äiti pitääkin blogia.

Joskus on helppo keksiä aiheita, joskus vähän vaikeampaa. Esim. tänään ei meinannut tulla mitään mieleen. Kuitenkin sitten jostain vain tämä aihe putkahti mieleen.

Koen saavani tästä blogista iloa elämääni. Kirjoittaminen on minulle tärkeää. Työstän omia ajatuksiani ja tunteitani tämän blogin avulla.

Palkkaa minulle ei vielä blogista makseta. Minulla ei ole ollut tarpeeksi yksittäisiä kävijöitä.

Mutta nyt nukkumaan sillä silmät lupsuu jo kiinni .

Hyvää yötä.❤

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat