Elämän keskivaiheilla blogi täyttää huomenna 28.8. 1 vuotta. Ensimmäisen elinvuoden aikana blogille on tapahtunut paljon. 

Kun aloitin oli tarkoitukseni kirjoittaa ihan anonyyminä. En kertonut kenellekään, että pidän blogia. Enkä mainostanut sitä mitenkään.

Pitemmän aikaa olin halunnut pitää blogia. Ja sitten näinkin digilehtiä lukiessani mainoksen, jossa kerrottiin mahdollisuudesta perustaa blogi Me Naisten blogiyhteisöön.

Innostuin tästä kovin ja perustin blogin. Kirjoitin aluksi aika harvakseltaan. Tuntui, että ei ollut aikaa pitää blogia sitten kuitenkaan. 

Sitten sain sähköpostia blogiryhmän perustamisesta. Innostuin uudestaan ja tätä kautta blogini levisi laajemmalle yleisölle. 

Ekan vuoden aikana olen päässyt useita kertoja Me Naisten facebook-sivulle ja jopa Ilta-Sanomien sivuille.

Tärkeintä blogin pitämisessä on kuitenkin se, että saa toteuttaa itseään ja purkaa tuntojaan tekstiin.

Olisi tietenkin kiva, jos tästä saisi lisäansioita, mutta suuremman yleisön saavuttaminen taitaa jäädä haaveeksi.

 

Kirjahaaste

Syyskuussa haastan itseni lukemaan yhden kirjan viikossa. Peruskouluiässä luin todella paljon kirjoja, useamman viikossa. Jotenkin elämä on vienyt minua niin, että olen vain harvakseltaan lukenut aina jonkin kirjan silloin tällöin. Olen yrittänyt ennenkin lukea kirjan viikossa, mutta aina se sitten tyssää jotenkin. Haluaisin kuitenkin elvyttää tämän harrastukseni.

Nyt olen kaksi kertaa käynyt kirjastossa lainaamassa vippilainoja. Vippilainat ovat sellaisia kirjoja, jotka ovat uudehkoja ja suosittuja. Ne saa aina viikoksi itselleen lainaksi. Näitä kirjoja ei voi varata eikä niiden lainaa uusita. Kirja pitää siis ehtiä lukemaan viikossa. Sopivat siis erinomaisesti tähän haasteeseen.

Syyskuun aikana aion joka viikko esitellä lukemani kirjan teille. Muutkin saavat osallistua tähän haasteeseen, jos kokevat sen itselleen sopivaksi.

Minulle tämä on niin sopiva ja hyödyllinen haaste. Lukeminen on nimittäin todella virkistävää ja kehittävää aivoille ja tykkään tehdä kirja-analyyseja. Olen vähän innoissani tästä haasteestani.

 

Kirja-arvonta

Blogin synttäreiden kunniaksi arvon kaksi kirjaa, jotka olen tehnyt heräteostoksena. Nämä kirjat ovat ihan uudenveroisia. En ole juurikaan niitä edes selannut enkä tehnyt niihin merkintöjä. Kirjat näkyvät postauksen pääkuvassa. Arvontaan osallistuminen tapahtuu niin, että kommentoit postaukseen kumman kirjoista haluaisit A) Terveen elämän treenipäiväkirjan vai B) Creative flow Vuosi luovaa läsnäoloa. Laita lisäksi vielä nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi, niin saan yhteyden sinuun. Postitan yhden kirjan siis kahdelle eri henkilölle. Arvonta on voimassa pe 31.8.2018 klo 24.00 asti. Voittajat julkaistaan la 1.9.2018 postauksessa.

 

Kommentit (24)

Sanna P
5/24 | 

Onnea yksivuotiaalle! ^_^ Minäkin olen tänä vuonna tosissani yrittänyt lisätä lukemista ja asetin jopa Goodreadsissa lukuhaasteeksi 40 luettua kirjaa tänä vuonna. Tämä määrä tuli viime viikolla täyteen, joten olen todella tyytyväinen ja toki aion loppuvuotenakin vielä lukea. 

äh, äh, vaikea valinta, kun kumpikin kiinnostaa, mutta jos ei kumpaakin voi valita, niin.... arvalla heittäen B :D 

Taija
7/24 | 

Terveen elämän treenipäiväkirja olisi oiva kannuste tähän syksyyn ja hyvinvointiin :) Onnea synttäreiden johdosta! :) 

SariN
8/24 | 

Onnea ja pitkää ikää blogille!!! Kiinnostavia kirjoja kumpainenkin, mutta jos tuo A vaihtoehto sais aikaan liikettä :)

Miljami
9/24 | 

Synttärionnea!
Enemmän kiinnostaisti kirja Creative flow Vuosi luovaa läsnäoloa

Iituuu
12/24 | 

Onnittelut! :) Vaihtoehdoista enemmän kiinnostaa B) Creative flow Vuosi luovaa läsnäoloa.

kiiki
13/24 | 

Tää on vaikee valinta. Pallottelen näiden kahden välillä. Mutta oisko sittenkin tuo A vaihtoehto parempi. 

Lilla
18/24 | 

Onnittelut blogillesi ja valitsisin B kirjan.

Alkujaan ajauduin blogiisi jotain ihme kautta,kun lueskelin matkapostauksia ja huomasinkin,että olet vastaanvanlaisessa elämäntilanteessa itseni kanssa ja jäin lukijaksi=)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat