Kirjoitukset avainsanalla hidasta elämää

www.pixabay.com

Seuraan somessa kaikenlaista, tuttuja ihmisiä, tuntemattomia, julkkiksia, blogeja, vaikuttajia ja erilaisia yrityksiä. Olen kuitenkin aika tylsä seuraaja, sillä annan tykkäyksiä harvoin ja keskustelukin on suhteellisen vähäistä. En vain ole oppinut siihen, että koko ajan pitäisi olla läsnä somessa. Tarvitsen sometonta aikaa. Minä kuulun sukupolveen, jolla oli vasta 19 vuotiaana kännykkä ja internet alkoi yleistyä vasta, kun opiskelin sairaanhoitajaksi. En ole siis kasvanut puhelin kourassa.

Ehkä tästä syystä tykkään erityisesti Hidasta elämää @hidastaelamaa sometilistä sekä Facebookin että Instagramin puolella. Minuun vetoaa tämän tilin ihanat ajatelmapäivitykset. Päivityksissä on aina ihanat taustakuvat ja ajatelmat herättävät minussa positiivisia ajatuksia. Mielestäni Hidasta elämää haluaa kannustaa ihmisiä olemaan sellaisia kuin ovat. Suorituskeskeisenä ihmisenä Hidasta elämää ajatelmat pysäyttävät minut ajattelemaan tätä hetkeä ja saavat tuntemaan, että vähempikin suorittaminen riittäisi. Ja että olen riittävän hyvä sellaisena kuin nyt olen.

Vaikka sometonta aikaa välillä tarvitsenkin niin en silti kokonaan luopuisi somen seuraamisesta. Somessa on paljon hyvää. Kuten esim. tämä minun blogini ja monta muutakin iloa tuottavaa sometiliä.

Mikä on sinun suosikki sometilisi?

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat