Kirjoitukset avainsanalla Josie Silver

Kuva: Otava

"Yksi katse muutti kaiken. Täydellisen vastustamaton rakkaustarina on talven sydämenlämmittäjä.

Laurie ei usko rakkauteen ensisilmäyksellä. Kunnes eräänä joulukuisena päivänä hän näkee bussinikkunasta miehen, jonka silmistä hän ei pysty irrottamaan katsettaan. Laurie ei voi tunteilleen mitään, vaikka hän tietää, ettei ehkä koskaan näkisi miestä uudelleen.
Vuotta myöhemmin hänen ystävänsä esittelee joulupirskeissä uuden rakkaansa: saman miehen, jota Laurie ei ole vieläkään saanut mielestään." Otava

 

Kirjan tiedot:

Teos: Ole minun

Tekijä: Josie Silver

Kustantaja: Otava

Vuosi: 2018

Sivuja: Äänikirja 12 h 38 min

Mistä: Book Beatissa kuuntelin

 

Tämä kirja sopii hyvin luettavaksi juuri tähän aikaan vuodesta. Kirja kertoo romanttisen rakkaustarinan rakkaudesta ensi silmäyksellä. Itseäni häiritsi kuunneltaessa, että sama lukija lukee kaikkien kirjan henkilöiden ajatukset. Olisi ollut parempi, jos mieshenkilö lukisi miesten ajatukset. Siinä olisi päässyt paremmin kirjan tunnelmaan mukaan.

Kirjassa on paljon säätöä, mutta ihanan onnellinen loppu. Tyydytti minunkin romantiikan janoni. Suosittelenkin kirjaa kaikille romantiikan ystäville.

Jäin miettimään, että onko rakkautta ensi silmäyksellä olemassa? Onko sinun mielestäsi mahdollista rakastua yhdellä silmäyksellä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat