Kirjoitukset avainsanalla Hypnotisoija-Black Edition

Kuva: Tammi

"Hypnotisoija Erik Maria Barkin ja komisario Joona Linnan kiihkeä kilpajuoksu murhaajan löytämiseksi pitää lukijan otteessaan viimeiselle sivulle.

Tukholmalaisen lähiön urheilukentältä löytyy raa’asti murhattu mies. Myöhemmin myös miehen vaimo ja tytär löytyvät surmattuina. Perheen poika, Josef, on elossa, mutta vakavasti loukkaantunut. Rikoskomisario Joona Linna pyytää traumoihin erikoistunutta psykiatria Erik Maria Barkia hypnotisoimaan Josefin, jotta murhaaja saataisiin selville. Bark suostuu, vaikka on aiemmin vannonut, ettei hypnotisoisi ketään enää koskaan. Samalla hän sysää liikkeelle painajaismaisen tapahtumien ketjun." Tammi

 

Kirjan tiedot:

Teos: Hypnotisoija-Black Edition

Tekijä: Lars Kepler

Kustantaja: Tammi

Vuosi: ensimmäisen kerran 2009, Black Edition 2019

Sivuja: 353, äänikirja 15 h 59 min

Mistä: Kuuntelin Book Beatissa

 

Valitsin tämän kirjan kuunneltavaksi, koska Book Beat suositteli ja olin päässyt taas dekkarien kuuntelemisen makuun. Kirja on jännittävä ja mukaansatempaava. Mutta ihan liian raaka ja verinen minun makuuni. En usko nyt ihan heti ainakaan kuuntelevani seuraavaa Joona Linna-sarjan osaa.

Kirjaa kuunnellessani ajattelin hypnotisointia hoitokeinona. En haluaisi itseäni hypnotisoitavan. En uskaltaisi antautua hypnoosiin. Eikä se minulla ehkä onnistuisikaan, koska en antautuisi mukaan. Mutta ehkäpä se jollekin kuitenkin sopii.

Eipä tästäkään kirjasta tämän enempää. Aloitan taas uuden kuunneltavan tänään tai huomenna.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat