Kirjoitukset avainsanalla marraskuu 2019

www.pixabay.com

On joulukuun ensimmäinen päivä ja ensimmäinen adventti. Tästä se joulunodotus todella sitten alkaakin. Minun mielestäni on hyvä, että vielä on useampi viikko aikaa valmistautua jouluun. Itse en edes vielä tiedä joulunajan työvuorojani, joten en ole tehnyt mitään suurempia suunnitelmia. Osan joulusta vietän työpaikalla todennäköisesti.

Kotosalla kyllä varmastikin ollaan. Syödään hyvin ja varmaankin pelaillaan lautapelejä. Lahjat eivät ole pääosassa sillä lapseni ovat jo aikuisia. Jotain pientä hankin heille sekä sisarusteni lapsille.

Joulukuu on alkanut täällä ihanan valkoisena. Lunta on vähän maassa. Se valaisee kivasti. Varsinkin synkän marraskuun jälkeen kaikki valo on tervetullutta.

Marraskuu oli pimeä kuukausi ja loppua kohti väsyin pitkiin työpäiviin ja huoliin, jotka onneksi ovat helpottaneet. Välillä tuntui etten keksi/ jaksa kirjoittaa blogia. Kohtasin myös toisten naisten vihaa sitä kohtaan, että olen jakanut postauksiani erääseen Facebook ryhmään. Jotkut eivät selvästikään osaa pitää omana tietonaan, että eivät tykkää siitä, että bloggaaja voi saada palkkaa kirjoittelustaan. Mitä sitten, pieni raha minulle ei ole pois keneltäkään. Jokainen voi itse alkaa bloggaajaksi, jos on siitä kateellinen.

 

Marraskuussa luetuimpia postauksia olivat:

  1. Paljonko minä tienasin vuonna 2018?
  2. Aiotko ottaa influenssarokotteen?
  3. Ennen menkkojen alkua painoa tulee lisää
  4. Miten meni kävelydieetin ensimmäinen viikko?
  5. Hyvä ruoka, parempi mieli

 

Tämä blogi jatkuu edelleen, vaikka se joitakin selvästikin harmittaa. Onneksi on paljon niitä ihania lukijoita, joita ei haittaa, vaikka minä joskus vähän jotain lisätuloja tästä saisinkin. Ja minullehan raha ei edes ole se tärkein asia blogin pitämisessä. Tärkeintä on se, että saa omat ajatuksensa näkyville. Tärkeätä on myös, että voin näiden postausten avulla auttaa muita, joilla on samoja ongelmia kuin minulla.

Kiitoksia sinulle ihana lukijani, että olet ollut marraskuussakin mukana seuraamassa ajatuksiani! Lupaan, että ajatuksia ja tunteita riittää joulukuussakin Elämän keskivaiheilla blogissa.

 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Hyvä, jatka vaan. On kiva lukea ns. tavallisen ihmisen kirjoituksia elämästä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat