Kirjoitukset avainsanalla Candace Bushnell

Kuva: Tammi

"Millaista on aloittaa deittailu uudelleen keski-iässä, kun kaiken säätämisen piti olla jo takanapäin?

Kaksikymmentä vuotta sitten Sinkkuelämää-kirja ja -televisiosarja loivat ilmiön, joka elää edelleen. Nyt Candace Bushnell palaa New Yorkin deittimarkkinoille ja selvittää, miten maailma on sinkuille muuttunut.

Pitäisikö aloittaa pyöräily, korjauttaa vagina, mennä Tinderiin vai sittenkin muuttaa maalle ja unohtaa koko juttu? Candace Bushnell tutkailee nykydeittailun outouksia ironisella otteella, huomioiden terävästi tämän hetken carrieiden ja samanthojen seikkailuja.

Pitäisikö aloittaa pyöräily, korjauttaa vagina, mennä Tinderiin vai sittenkin muuttaa maalle ja unohtaa koko juttu? Candace Bushnell tutkailee nykydeittailun outouksia ironisella otteella, huomioiden terävästi tämän hetken carrieiden ja samanthojen seikkailuja. Avioliitot, erot, lapset ja menetykset limittyvät modernin sinkkuelämän kiemuroihin jäljittelemättömän riemukkaasti. Onko vielä sinkkuelämää? on täsmäkirja kokonaiselle sukupolvelle Sinkkuelämän mukana aikuisuuteen ja keski-ikään kasvaneita faneja." Tammi

 

Kirjan tiedot:

Tekijä: Candace Bushnell

Teos: Onko vielä sinkkuelämää?

Kustantaja: Tammi

Vuosi: 2019

Sivuja: 224, äänikirja 6 h 28 min 

Mistä: kuuntelin Book Beatissa

 

Halusin ehdottomasti kuunnella tämän kirjan. Kuulun siihen sukupolveen, joka on katsellut koko Sinkkuelämää sarjan ja elokuvat tietenkin myös. Juuri vähän aikaa sitten katselin ensimmäisen elokuvan tv:stä ties monettako kertaa. Aina se silti vaan on niin hyvä. Voin kyllä katsoa sen vielä joskus taas.

Tässä kirjassa kirjailija pohtii, että millaista on deittailu keski-iässä. Tinderissä on tarjolla lähinnä seksiseuraa. Senhän minäkin tiedän hyvin. Ja nimen omaan itseä nuorempaa seksiseuraa. Joillekin vanhemmille naisille voi hyvin sopia, että eivät sitoudu enää kehenkään vaan heillä on esim. nuorempi mies vain pelkästään seksiseurana.

Minulle sellainen ei oikein sovi ja siksi valitsinkin Tinderistä itseäni vuoden vanhemman miehen, jonka kanssa tapailen ja matkustelen säännöllisesti. Enää en siis Tinderissä edes ole.

Kirjassa kerrotaan mielestäni juuri realistisen hauskasti millaista deittailu on keski-iässä. Ja tosiaan vielä 80-vuotiaanakin on mahdollista löytää uusi rakkaus. Elämä ei siis lopu juuri koskaan parisuhteen päättymiseen vaan minkäikäisenä tahansa on toivoa löytää kumppani. Kirja antaa mielestäni sopivasti toivoa iäkkäämmille sinkkunaisille.

Suosittelen kirjaa ainakin meille vanhemmille naisille luettavaksi. Nuoremmatkin voi lukea, mutta ehkä kirjan anti ei ole parasta heille. Ei ole kovin nuorten naisten yhtään tarpeellista miettiä onko vanhemmilla naisilla vientiä vaan keskittyä omaan elämäänsä ja uskoa parisuhteeseen ja perheeseen.

Aiotko sinä lukea tämän?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat