Kirjoitukset avainsanalla lihota

www.pixabay.com

Minusta nimittäin tuntuu siltä, että olen viimeisen 2,5 vuoden aikana vain koko ajan lihonut ja lihonut. Mies ei tästä ole valittanut. Mutta itseä asia on alkanut häiritä.

Treffeillä tulee syötyä epäterveellisemmin ja kuntosalikäynnit jäävät välistä. Unikin jää usein vähäisemmäksi. Tämä yhdistettynä kolmivuorotyöhön niin ei ole ihme, että painoa kertyy.

Mietin, että olisiko ratkaisu se, että aletaan miehen kanssa aina yhdessä kuntoilemaan treffeillä. Siis muutakin kuntoilua kuin rakastaminen. Ja sitten voisimme syödä kevyemmin salaattia ja smoothieta. Ja nukutaan yhdessä vaikka kellon ympäri.

En siis missään nimessä halua lopettaa suhdetta. Haluan vain keventää omaa oloani pysyvästi. Ja siinä sivussa miehenkin oloa.

Onko parisuhde lihottanut  sinua?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Moi! Utelias kyselee, oletteko jossain Puolan suunnalla reissussa? Jos olette, eikö siellä ole jo aika viileää näin tähän aikaan kesästä?

Vaan jos haluaa nähdä uutta ja erilaista, niin on parempikin, kun ei ole enää kovin kuuma sää.

Mukavaa lomanjatkoa, missä olettekin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat