Kirjoitukset avainsanalla aikuisopiskelu

www.pixabay.com

Aina välillä mielessäni käy, että olisi kiinnostavaa alkaa opiskelemaan jotakin sellaista, mitä ei pääse opiskelemaan ilman sairaanhoitajan tutkintoa ja useamman vuoden työkokemusta. Ihan kokonaan alanvaihtoa en todellakaan aio tehdä, sillä se ei välttämättä ole yhtään kannattavaa.

Jotenkin minulla on jo jonkin aikaa ollut tunne, että haluan kehittää omaa osaamistani. Haluan olla parempi hoitaja. Koen, että opinnoistani olisi paljon hyötyä muille ihmisille ja myös itselleni.

Olen katsellut erilaisia vaihtoehtoja koulutuksista. Voisi ehkä hakea moneenkin paikkaan. Katsoa, pääseekö yhtään mihinkään. Tässä elämäntilanteessa olisi ainakin aikaa opiskella. Ja osaahan sitä opiskelua arvostaakin tässä iässä ihan eri tavalla kuin nuorempana.

Kun katselen koulutusten vaatimuksia ajattelen aina, että en kyllä varmasti pääse mihinkään. Vaikka voisin kyllä ihan hyvin päästäkin. Ja se on varmaa, että jos ei hae mihinkään niin ei kyllä pääsekään.

Ehkä voisin tietty alkaa vain harrastaa opiskelua. Alkaisin käydä Avoimen Yliopiston kursseilla ja katsoisin ihan rauhassa, että onko opiskelu se, mitä oikeasti tarvitsen tällä hetkellä. Onhan minulla aikaa!

Onko sinulla samanlaisia haaveita? Vai oletko jo toteuttanut tämän minun haaveeni?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat