Kirjoitukset avainsanalla Nanna Karalahti

Kuva: Adlibris

"Saavuta tavoitteesi Nannan opastamana!

Motivaatiokirja tavoitteiden saavuttamiseksi. Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti avaa omien kokemustensa kautta sitä, miten löytää tasapaino elämään perheen, työn ja parisuhteen ristipaineessa – ja kulkee life coachina lukijan mukana.

Nanna Karalahti puhuu kirjassaan inspiroivasti ja ajatuksia herättävästi elämäntapamuutoksesta kohti tavoitteiden saavuttamista. Hän kulkee rinnalla opastamassa, kuinka taltuttaa kiire ja löytää aikaa oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Nannan mukaan elämäntapaa ei voi keksiä tyhjästä – se muodostuu oikeista valinnoista jokaiselle omalla tavalla. Olivat tavoitteet sitten treenaamiseen, hyvinvointiin tai elämänhallintaan liittyviä, ne on mahdollista saavuttaa.

Selkeiden ohjaavien esimerkkien avulla päätös saavuttaa unelmansa on helpompaa! Omat vinkkinsä elämän mittaiselle matkalle antavat suositun Herotreeni-valmennuskonseptin valmentajat, kuten tankotanssija Oona Kivelä ja crossfiturheilija Steffi Hagelstam.

Nanna Karalahti on ryhmäliikuntaohjaaja ja personal trainer. Hän on luonut Herotreeni-valmennuskonseptin, jonka avulla ihmiset löytävät elämäänsä elinvoimaa ja energiaa. Yrittäjänä ja kahden pienen lapsen äitinä hän luovii joustavasti arjen haasteissa. " Adlibris

 

Kirjan tiedot:

Teos: Sinä pystyt

Tekijä: Nanna Karalahti

Kustantaja: WSOY

Sivuja: 160, äänikirja 3 h 46 min

Mistä: Kuuntelin Book Beatista

 

Minulle tuli tästä kirjasta heti sellainen tunne, että haluan ehdottomasti kuunnella sen. Nanna Karalahti on mielestäni hyvä esimerkki siitä, että kaiken elämässä ei aina tarvitse olla niin täydellistä. Elämään kuuluu vastoinkäymisiä ja niistä on mahdollista selvitä, kun vain asettaa oikeanlaiset tavoitteet ja työskentelee niin että nämä tavoitteet täyttyvät. Mitään ei ilmaiseksi saa. Tai ainakaan kaikki meistä eivät saa.

Kuunneltuani tämän kirjan tunsin taas, että kyllä minä vielä pystyn tekemään elämäntapamuutoksen. Jos Nanna jaksaa tehdä kaiken sen, minkä jaksaa niin kyllä minun todellakin pitää jaksaa tehdä ne asiat, mitkä vaaditaan parempaan terveyteen. Minulla on paljon helpompi elämäntilanne kuin hänellä enkä ole kuin kymmenen vuotta vanhempi, joten nyt kyllä otan itseäni niskasta kiinni todellakin.

Kirja on erittäin hyvää psyykkausta! Suosittelen muillekin sohvaperunoille!

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat