Kirjoitukset avainsanalla elämä on tässä ja nyt

www.pixabay.com

Kävin katsomassa verkkopalkkaani ja olin ihan tyytyväinen näkemääni. Ihan niin hyvää tiliä en saa kuin heinäkuussa, mutta kuitenkin sen verran hyvin, että minun ei tarvitse kituutella veloistani huolimatta. Tämmöisenä kuin jatkuisi aina vaan niin ei tarvitsisi murehtia yhtään raha-asioita.

Tämän tason saan pidettyä tekemällä töitä ja miettimällä tarkkaan mihin arkisin käytän rahani. Vapaalla ja lomalla on aina kiva vähän nauttia kohtuudella. Esim. matkoista, elokuvista ja ulkona syömisestä.

Tästä blogista on ollut minulle hyötyä todella paljon. On tullut pohdittua raha-asioita ja järkevöitettyä kuluttamistani. Olen miettinyt, että mistä olen valmis luopumaan ja mistä en saavuttaakseni paremman taloudellisen tilanteen.

Tavoitteenani on edelleen olla 60 vuotiaana velaton. En kiirehdi velkojen takaisinmaksun kanssa. Pidän tärkeänä, että minulla on nyt rahaa käytössäni, jotta voin tehdä kaikkea mitä en ehkä 20 vuoden päästä pysty. Tähän vaikuttaa realistinen arvio omasta terveydentilasta perintötekijöiden pohjalta.

Elän elämääni nyt enkä anna toisten paremman palkan ja perintötekijöiden pilata elämääni juuri nyt. Älä sinäkään!

Oletko sinä tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseesi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat