Kirjoitukset avainsanalla pää tyhjäksi

www.pixabay.com

Yksi kohtuullisen raskas työviikko jälleen takana. Minulla on yksi vapaapäivä edessä. Aion käyttää sen niin, että saan nollattua taas kaiken niin, että menen virkistyneenä takaisin töihin.

Yhden päivän aikana ei ihmeitä ehdi. Aion kuitenkin mennä kuntosalille. Salitreeniin saa hyvin purettua paineita. Salilla käymisen jälkeen olo on yleensä hyvä.

Tämän lisäksi aion myös meditoida ja venytellä. Näistä tulee hyvä olo. Aion ehtiä kuunnella kirjaakin. Se on hyvä tapa irtautua tosielämästä. Uppoutua kirjojen maailmaan. Niin kuin lapsena. 

Jostain syystä sitä ei työviikon jälkeen jaksa innostua sosiaalisista tapahtumista. Viikon aikana on saanut taas ihan tarpeeksi olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä. Vanhempiani aion kuitenkin käydä katsomassa.

Tänään blogi on lyhyt, koska haluan päästä nukkumaan. Aion nukkua aamulla pitempään. Hyvin nukutun yön jälkeen elämä näyttää aina paremmalta.

On kyllä hyvä, että minulla on tämä blogi. Mitenkähän pärjäisinkään ilman tätä enää. Kirjoittamisen halu on minulla aikuisiällä lähtenyt käyntiin pieleen menneen ihmissuhteen vuoksi. En osannut kertoa tunteistani oikealla tavalla oikeaan aikaan ja olen saanut siitä johtuen paljon paskaa niskaani. Mutta mitäpä minä siitä enää välitän, kun minulla on juuri minulle sopiva miesystävä ja tämä oma blogini.

Nähdään pian!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat