Kirjoitukset avainsanalla Laiskat alaiset ympärilläni

Kuva: Atena

"Thomas Erikson on kirjailija ja tutkija, joka on keskittynyt ihmisten väliseen vuorovaikutukseen erilaisissa yhteisöissä. Hän on valmentanut Ruotsin suurimpien yritysten johtajia. Idioottien ympäröimä? -kirjaa on myyty Ruotsissa muutamassa kuukaudessa jo 70 000 kappaletta." Atena

 

"Huippusuositun tietokirjailijan uusi teos johtamisen vaikeudesta

Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos alaisesi pakenevat paikalta aina, kun työtehtävät ovat jaossa, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia.

Onko tiimissäsi pelkkiä vätyksiä ja laiskottelijoita? Kenties sinä ja työntekijäsi olette persoonallisuudeltanne vain niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Tämä kirja kertoo, miksi tietyt työntekijät eivät täytä odotuksiasi ja mitä voit asialle tehdä.

Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Laiskat alaiset ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia.

Tämän kirjan rinnakkaisteoksena ilmestyy kirja Kehnot pomot ympärilläni – Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa?" Atena

 

Kirjan tiedot:

Teos: Laiskat alaiset ympärilläni

Tekijä: Thomas Erikson

Kustantaja: Atena

Vuosi: 2019

Sivuja: äänikirja 4 h 44 min

Mistä: Book Beatista

 

Kuuntelin kirjan, koska olen tykännyt aiemmistakin kirjailijan kirjoista. Tämä kirja oli jälleen hyvää viihdettä, mutta samalla siinä tuli tärkeätä tietoa eri ihmistyypeistä. Ehkä halusin taas paremmin ymmärtää esimiesasemassa olevia henkilöitä. Ja niin tosiaan työkavereitakin. On ihan hyvä, että kaikki me ollaan erilaisia, koska liian homogeeninen työyhteisö tuskin on pitkällä tähtäimellä kovinkaan toimiva. Ymmärrän myös, että minun tapani työskennellä ei ole ainoa oikea. Ja olen varmasti tosi ärsyttäväkin jonkun mielestä. Nyt kun nämä on kuunneltu, voin siirtyä jälleen suorittamaan Helmet lukuhaastetta 2019.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat