Kirjoitukset avainsanalla veronpalautus

www.pixabay.com

Pitkästä aikaa kerrankin on niin, että minulla ei olekaan rahat loppu kuukauden vaihtuessa. Mistä tämä johtuu? Olenko ehkä oppinut jotain.

Tänään maksettu veronpalautus tietenkin saa tilanteen näyttämään paremmalta. Sain 192 eur palautusta. On sekin jotain. Vaikka eipä tietenkään siihen verrattuna, mitä jotkut toiset saavat. Mutta en ole kateellinen, koska en pidä palautusten saamista mitenkään tärkeänä.

Ruokalaskussa olen säästänyt, koska olen ostanut paljon -30 % tuotteita. Ilta-aleen ei kuitenkaan ole tullut mentyä, koska se ei sovi hyvin minun elämänrytmiini.

Minulla ei myöskään ole ollut lomaa viimeksi kuin toukokuussa, joten minulla ei ole kulunut rahaa lomailuun. Olen ollut tietenkin paljon töissä. Ja kun on paljon iltavuoroja niin rahaa kuluu todella vähän.

Shoppailua en ole harrastanut ollenkaan. Alkoholia on kulunut vähän. Ja ulkonakaan ei tule syötyä edes joka viikko.

Jonkun toisen mielestä elän tietenkin erittäin tylsää elämää. Mutta minulle riittää perheeni, miesystäväni, muutamat ystävät ja työni. Ja onhan sitten harrastukset, kuten blogi, kuntosali ja kirjat.

Ja tosiaan en ole vaihtanut miestä niin kuin jotkut ovat luulleet. Mistäköhän tällainenkin asia on tullut jollekin mieleen? En kai minä nyt jättäisi sellaista miestä, joka on oikeasti ollut tukenani jo 2,5 vuotta. Hän oikeasti välittää minusta ja siitä olen onnellinen.

Kommentit (2)

Bisnesmies
2/2 | 

En ole tilanteeseesi tarkemmin perehtynyt mutta aiheesi herätti mielenkiintoni. Olen itse elänyt vuosia niin, että rahat ovat olleet finaalissa seuraavan tilin tullessa. Nyt kuitenkin ajattelin laittaa asialle stopin ja aloitin huolellisesti seuraamaan menojani.

Väitän, että huolellinen kulujen tarkastelu auttaa löytämään paikkoja josta säästää. Jos excel-taulukot tähän tarkoitukseen kiinnostaa niin voin auttaa asiassa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat