Kirjoitukset avainsanalla Kehnot pomot ympärilläni

Kuva: Atena

"Thomas Erikson on kirjailija ja tutkija, joka on keskittynyt ihmisten väliseen vuorovaikutukseen erilaisissa yhteisöissä. Hän on valmentanut Ruotsin suurimpien yritysten johtajia. Idioottien ympäröimä? -kirjaa on myyty Ruotsissa muutamassa kuukaudessa jo 70 000 kappaletta." Atena

 

"Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos pomosi käyttäytyy kuin hirmuhallitsija ja vaatii kohtuuttomia, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia.

Kenties sinä ja pomosi olette persoonallisuudeltanne niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Saatat erehtyä luulemaan, että pomosi on toivoton tapaus. Älä hermostu. Tilanteeseen löytyy ratkaisuja.


Tämän kirjan avulla opit pärjäämään jopa todella toivottoman pomon kanssa ja selviät myös hankalista työtilanteista, esimerkiksi silloin kun sinulla on paljon vastuuta muttei lainkaan valtaa.

Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Kehnot pomot ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia.

Tämän kirjan rinnakkaisteoksena ilmestyy Thomas Eriksonin Laiskat alaiset ympärilläni – Miksi jotkut alaiset eivät tunnu saavan yhtään mitään aikaiseksi?" Atena

 

Kirjan tiedot:

Teos: Kehnot pomot ympärilläni-Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa?

Tekijä: Thomas Erikson

Kustantaja: Atena

Vuosi: 2019

Sivuja: 206, äänikirja 4 h 18 min

Mistä: Book Beatista

 

Valitsin tämän kirjan kuunneltavaksi, koska nämä Thomas Eriksonin kirjat kiinnostavat minua. Olen kuunnellut jo Idiootit ympärilläni ja Psykopaatit ympärilläni. Oli siis luonnollista jatkaa näiden kuuntelua. 

Kuunneltuani näitä kirjoja olen oppinut tunnistamaan oman värini eli punaisen käyttäytymisen itsessäni. Toki minulla on myös sinisiä piirteitä, mutta etenkin töissä olen hyvin punainen. Oikein huvittaa, kun tunnistan oman käyttäytymiseni. Punainen impulsiivisuus ja tuloksen aikaansaaminen näkyvät selvästi rahankäytössänikin. Hassua, että minä olen niin harvinainen väri kuin punainen. 

Olen myös huomannut, että eniten minua ärsyttää keltainen tyyppi, joka on koko ajan äänessä. Miten ihmeessä keltainen edes ehtii koskaan saamaan tulosta aikaan. 

Tämä kirja sopii hyvin luettavaksi kaikille, jotka ovat työelämässä tai sinne pyrkimässä. Seuraavana aion kuunnella Laiskat alaiset ympärilläni.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat