Kirjoitukset avainsanalla auringonpaiste

www.pixabay.com

Ei saisi valittaa, kun kerrankin on niin ettei tarvitse palella. Mutta valitan kuitenkin. On liian lämmintä. Huomaan väsyväni enemmän ja ei oikein jaksa tehdä mitään.

Ei oikein jaksa miettiä mitään kivoja postausaiheitakaan. Ainoa ajatus päässäni on tällä hetkellä, että odotan ensi viikkoa, jolloin on luvattu selkeästi viileämpää säätä. Pelkään koko ajan kuitenkin, että tämä lupaus perutaan ja aurinko jatkaa loputtomiin porottamistaan. Viime kesä on vielä hyvässä muistissa.

Onneksi mieleeni tulee kuitenkin se fakta, että vähitellen yöt alkavat tulla kylmemmiksi ja sitä kautta asuntoni alkaa vähitellen jäähtyä. Ei tämä lämpö siis loputtomiin jatku.

Onneksi olin Tukholmassa paossa hellettä ja nyt sitten on töitä joka päivä. Töissä on ilmastointi. Siellä on siis ihan siedettävää olla tällä säällä.

Odotatko sinäkin ensi viikon kylmempää säätä? Vai oletko helteen ystävä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat