Kirjoitukset avainsanalla Kööpenhaminen tivoli

Ehdimme vielä olla Kööpenhaminassa toisenkin kokonaisen päivän. Aamiaisen jälkeen kävelimme jälleen Sightseeing bussin pysäkille ja ajelimme Urbaanilla linjalla Tycho Brahe Planetaariolle. Siellä kiersimme Made in Space näyttelyn ja kaiken muunkin mitä oli nähtävillä. Menimme vielä planetaarionäytökseen. Näytöksen nimi oli Touch the Stars. Se oli dupattu tanskaksi, mutta kuuntelimme sen osittain englanniksi puhuttuna kuulokkeilla. Osittaisella tarkoitan sitä, että se kuului vain toiseen korvaan englanniksi ja toinen korva kuunteli sitten tanskaa, josta ymmärsin yksittäisiä sanoja. Visuaalisesti näytös oli kiinnostava seurata. Näytöksen jälkeen kävelimme taas bussipysäkille. Jatkoimme tästä matkaa Kööpenhaminan eläintarhaan.

Eläintarha oli juuri sopivan kokoinen kävellä. Olimme siellä reilu 2 tuntia. Eläimet olivat hyvin näkyvillä. Jotkut tosin halusivat olla piilossa ja ymmärrän kyllä heitä ihan hyvin tässä asiassa. Söimme lounaaksi Hot Dogit, joissa oli tanskalaista nakkimakkaraa. Tässä postauksessa on poikien ottamia kuvia eläimistä. Mm. jääkarhun pentu oli ihanan leikkisä ja väri oli jotain ihan muuta kuin vaalea. Pentu kieriskeli mielellään maassa.

Eläintarhan jälkeen menimme jälleen pysäkille ja ajoimme urbaanin reitin loppuun. Päätepysäkiltä oli 100 m Tivoliin. Nautiskelimme tivolitunnelmasta ja kuopus osti itselleen laiterannekkeen. Hän kävikin sitten kaikissa laitteissa, mitkä tuntuivat kivoilta. Söimme hampurilaisateriat ja kävelimme takaisin hotellille.

Tästä juhannusreissusta jäi kyllä kivat muistot yhdessäolosta poikien kanssa. Aikuistuvien lasten kanssa on kiva matkustaa. Vaikka halpaa se ei todellakaan ole. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat