Kirjoitukset avainsanalla hyvinvointiloma

www.pixabay.com

Tykkään matkustella. Vielä joskus aion lähteä hyvinvointilomalle. Menen sinne vaikka yksinkin. Näissä lomissa on montaa eri teemaa esim. jooga, patikointi jne. Minä valitsen näistä tietenkin joogan.

Näitä lomia on myynnissä useilla eri matkanjärjestäjillä. Valinnanvaraa siis on. Nämä lomat vaan usein ovat aika hintavia. Mutta sen verran, mitä olen näitä lomia tarkastellut niin ovat yleensä hyvin järjestettyjä ja hotellit niissä ovat loistavia. Joten kai niistä voisi maksaakin.

Haaveilen siis joogalomasta, jossa tulisi rentouduttua oikein kunnolla. Viikko joogaa ja löhöilyä niin kyllä jaksaa taas suorittaa ja tehdä kaikkea.

Vielä minulla ei näihin lomiin ole varaa, mutta ehkä joskus myöhemmin sitten. Sitä aikaa odotellessa teen halvempia matkoja, jotka ovat kyllä kivoja ja niihin on saatavilla seuraakin mukaan. Iloitsen siitä mitä minulla jo on. Haaveita on kuitenkin hyvä olla kaikilla meillä.

Haaveiletko sinä hyvinvointilomasta? Oletko jo ollut tällaisella lomalla? Kerro kokemuksesi!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat