Kirjoitukset avainsanalla Rocketman

www.finnkino.fi

Tänään on taasen tullut käytyä elokuvissa. Tällä kertaa olin leffassa poikien kanssa. Elokuvat ovat aina olleet yhteinen harrastuksemme. Aloittelimme lastenelokuvilla silloin joskus kauan sitten.

On kiva pyytää kotoa pois muuttanut poika aina välillä johonkin syömään ja sitten leffaan. Haluan minäkin tukea lapsiani omalla tavallani, vaikka en isoja summia rahaa voikaan heidän tileilleen siirtää. Hyvää ruokaa ja kulttuurielämyksiä lapsille, siitä tulee hyvä mieli. Lisäksi annan aina jotain hyviä elämänohjeita lapsilleni. Elokuvat yleensä herättelevät keskustelemaan jostain teemasta. Tänään esim. että raha ja menestys eivät takaa kenellekään onnea. Lisäksi puhuimme myös siitä, että alkoholi ja huumeet eivät paranna kenenkään pahaa oloa kuin ehkä joskus hetkellisesti. Tuhoavien aineiden käytöstä seuraa usein pahanolon kierre, jossa jää koukkuun näihin huumaaviin aineisiin.

Annan aina kuopuksen valita elokuvan, jota menemme katsomaan. Tämä elokuva valikoitui näytösajan ja ikärajan perusteella. Hotel Mumbai olisi ollut ykkösvalinta, mutta kuopus on vielä alaikäinen ja ei pääse anniskelunäytöksiin. Joten siis katsoimme tämän Rocketmanin. Elokuva oli kyllä hyvä ja kiinnostava, mutta aika synkkää katseltavaa. Onneksi loppu oli kuitenkin onnellinen. Pojat eivät valittaneet elokuvasta. Elokuva oli siis ihan ok heidän mielestään.

Elokuvan musiikista tykkäsin. Muistan kaikki elokuvan biisit joskus kuulleeni, vaikka en ole koskaan Elton Johnia mitenkään erityisesti fanittanut. 

 

"Musiikintäyteinen Rocketman kertoo inspiroivan tarinan Elton Johnin läpimurron vuosista, jolloin ujosta pianovirtuoosi Reginald Dwightista kuoriutuu kansainvälinen supertähti. Elokuvan tarinaa kuljettavat Elton Johnin rakastetuimmat kappaleet, jotka elokuvassa esittää nimiroolissa loistava tähti Taron Egerton. Muissa rooleissa nähdään Jamie Bell Eltonin tuotannon pitkäaikaisena sanoittajana Bernie Taupinina, Richard Madden Eltonin ensimmäisenä managerina John Reidinä ja Bryce Dallas Howard Eltonin äitinä. " Finnkino.fi

 

Tiedot

Ensi-ilta: 29.5.2019

Kesto: 2 t 1 min

Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys

Ohjaaja: Dexter Fletcher

Pääosissa: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Tate Donovan, Gemma Jones

 

Elokuvan traileri

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat