Kirjoitukset avainsanalla Rikostutkija Bergman

Kuva: Iltalehti 3.10.2018

Tänään alkoi AVA:lla uusi ruotsalainen rikossarja. Sarja vaikutti kiinnostavalta ja päätin katsoa sen. Ekan jakson perusteella aion katsoa seuraavankin. Jakson loppu oli hyytävä. Ilmeisesti kaikki sarjan rikokset ovat törkeitä rikoksia. Sarjaa ei suositella liian herkille. Täytyy siis katsoa vain silloin, kun ei ole liian herkällä mielellä, ettei näe painajaisunia.

 

"Rikostutkija Bergman perustuu tuotteliaan Kristina Ohlssonin dekkareihin Fredrika Bergmanista. Niitä on suomennettukin useampia.

Brutaalissa ja ahdistavassa sarjassa kriminologian ja oikeustieteen maisteri Bergman aloittaa siviilitutkijan työt Tukholman poliisissa. Vastaanotto erikoistutkimuksista vastaavassa resurssiryhmässä ei ole erityisen lämmin. Ammattimuusikkonakin työskennellyt Bergman lunastaa kuitenkin nopeasti paikkansa törkeää rikollisuutta tutkivassa yksikössä. Hänen poikkeuksellisille taidoilleen on kysyntää. Ennen Polis2020-hankkeen johtotehtäviä Bergman on toiminut analyytikkona rikostenehkäisyneuvostossa.

Avausjaksossa esittelyt saadaan juuri ja juuri hoidettua alta pois, kun joukkojen on lähdettävä rautatieasemalle. Pieni Lilian on siepattu Sara-äidiltään ruuhkassa. Bergmania näyttelee Liv Mjönes, joka muistetaan muun muassa Moduksesta ja Torpedoista." Iltalehti 3.10.2018

 

Sarja siis AVALLA torstaisin klo 21.00.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat