Kirjoitukset avainsanalla aamuvuoro

www.pixabay.com

Teen epäsäännöllistä kolmivuorotyötä sairaalassa. Tämä tarkoittaa, että samalla viikolla saattaa olla kaikkia kolmea vuoroa. Usein teen illasta aamuun vuoroa. Niin nytkin. Eilen olin iltavuorossa ja tänään aamuvuorossa. Tämän jälkeen väsyttää yleensä, mutta en kuitenkaan osaa nukkua päiväuniakaan.

Yleensä aamuvuoron jälkeen käyn kaupassa ja teen ruokaa. Saatan myös siivoilla vähän ja katselen televisiota. Mitään kovin erikoista en jaksa tehdä. Blogia jaksaa kyllä kirjoittaa, jos vaan on jokin aihe, mikä tuntuu luontevalta itselle.

Nytkin väsyttää sen verran, että taidan mennä ihan kohta nukkumaan. Äänikirja päälle ja uni tulee nopeasti. Sänky tuntuu ihanan pehmeältä samoin tyynyt. Aamulla herään virkeänä, ainakin toivon niin. Onneksi aina ei ole aamuvuoroa!

Mitä sinä jaksat tehdä työpäivän jälkeen?

 

 

 

Kommentit (2)

Anskules
1/2 | 

En jaksa tehdä paljon mitään, vähän hiimailua ja pientä sipistelyä. Tekemistä piisaa ihan kivasti ja tunnen usein pahaa oloa etten jaksa enää ryhtyä mihinkään isompaan. Kun olen ilta vuoro tai yö vuoro putkessa. Sanonkin usein että minun elämä on nyt paussilla, sitä ei vain ole niinä aikoina. Ei jaksa, ei pysty.

Jane86
2/2 | 

Teen myös epäsäännöllistä kolmivuoroa, meillä on kolme pientä lasta vielä tämän lisäksi. Elämä on aika tasapainoilua työn ja lasten kanssa. Sovita siihen aikataulu kaaokseen sitten vielä omat menot, lasten harrastuksia, kerhoja ja koulua yms yms... Ehkä tämä tästä rauhoittuu joskus. Eli siis itse aiheeseen, pakko on tehdä ennen töitä tai töiden jälkeen pakolliset siivoukset, tiskit, ruuat, pyykit. Suuremmat siivoukset ja isommat ruuanlaitot vapaapäivinä. Aina ei jaksaisi mutta pakko kun toiselta osapuolelta ei saa apuja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat