Kirjoitukset avainsanalla ruokaostokset

www.pixabay.com

Menneinä vuosikymmeninä olen säästänyt paljon rahaa ruokaostoksissa ostamalla kaupan omia tuotteita. Ne ovat olleet sopivan hintaisia köyhälle yksinhuoltajalle.

Ihan tarpeeksi laadukkaitakin ovat. Usein kaupan omat tuotteet ovat saman valmistajan tuottamia kuin ns. aidot tuotteet. Joten laatukin on niissä ollut ihan samaa kuin aidossa tuotteessa.

Tällä hetkellä minulle ei ole niin suurta merkitystä, että poistuvatko nämä tuotteet vai eivät. Ymmärrän kuitenkin, että tuotteet ovat tärkeitä vähävaraisille.

Mielestäni on harmillista, että nämä tuotteet poistuvat myynnistä. En sitten tiedä, laskeeko aitojen tuotteiden hinnat, jos vain niitä ostetaan? Vai nousevatko entisestään, kun kuluttajat joutuvat ostamaan vain näitä tuotteita?

Mitäs te ajattelette tästä asiasta? Tuleeko vaikuttamaan talouteenne?

Kommentit (3)

Vierailijaighighohoh
1/3 | 

Lidl loppuu kokonaan koska sen tuotteista 95% on kaupan omia merkkejä

Vierailija
2/3 | 

Sinulle ei siis ole enää väliä, jos kaupan omat merkit loppuvatkin. Niinkuin sanoit tuolla tekstissäsi, vähävaraisille sillä lienee merkitystä.

Minä kyllä mielelläni ostan monia kaupan omia merkkejä, koska ovat todellakin monesti ihan samoja kuin nämä "aidot" tuotteet, kun jaksaa vain tihrustaa valmistajan nimen.

No katsotaan, mitä tulee tapahtumaan tällä rintamalla tulevaisuudessa.

Aargh
3/3 | 

En ymmärtä miksi pitää säännellä tätä? Itse ostan aina kaupan omaa merkkiä jos mahdollista. Edullisempaa eläkeläiselle. Todella raivostuttavaa holhousta, jossa en näe sitä syytä, miksi näin pitäisi menetellä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat