Kirjoitukset avainsanalla leffaesittely

www.finnkino.fi

"Hotel Mumbai on tiivistunnelmainen jännitysdraama inhimillisyydestä ja sankarillisuudesta. Se kertoo 2008 tapahtuneesta, panttivankitilanteeseen johtaneesta hyökkäyksestä kuuluisaan Taj Mahal Palace -hotelliin Intian Mumbaissa. Kaaoksen keskellä hotellin henkilökuntaan kuuluva maineikas keittiömestari ja hyväntahtoinen tarjoilija vaarantavat henkensä suojellakseen asiakkaitaan. Maailman median seuratessa hyökkäystä hotellin vieraisiin kuuluva pariskunta joutuu tekemään suuria uhrauksia suojellakseen vastasyntynyttä lastaan.

Tarjoilijan osassa nähdään Slummien miljonääristä ja Lion-elokuvasta tuttu näyttelijä Dev Patel. Muissa keskeisissä osissa ovat mm. Call Me By Your Name ja Oikeuden puolesta -elokuvissa näytellyt Armie Hammer sekä Lucius Malfoyta Harry Potter -elokuvissa esittänyt Jason Isaacs. Hotel Mumbain on ohjannut australialainen Anthony Maras. " Finnkino

 

Tiedot

Ensi-ilta: 7.6.2019

Kesto: 2 t 3 min

Levittäjä: B-Plan Distribution

Ohjaaja: Anthony Maras

Pääosissa: Dev Patel, Armie Hammer, Nazanin Boniadi, Anupam Kher, Jason Isaacs

 

Tulipa käytyä tämäkin leffa katsomassa eilen poikien kanssa. Elokuva oli vähän liiankin jännittävä. Ja tosiaan kamalaa, että tämä perustuu tositapahtumiin.

Arvostan, että tuolloin hotellin henkilökunta on yrittänyt auttaa hotellivieraita pelastautumaan. Vaikka tuossa tilanteessa on täysi työ pelastaa pelkästään itsensäkin. 

En oikein tiedä kenelle tätä leffaa suosittelisin. Varmaankin trillereiden ystäville. Elokuvahan on k-16, joten pienille lapsille se ei kyllä ole sopivaa katseltavaa.

 

Elokuvan traileri

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.finnkino.fi

Tänään on taasen tullut käytyä elokuvissa. Tällä kertaa olin leffassa poikien kanssa. Elokuvat ovat aina olleet yhteinen harrastuksemme. Aloittelimme lastenelokuvilla silloin joskus kauan sitten.

On kiva pyytää kotoa pois muuttanut poika aina välillä johonkin syömään ja sitten leffaan. Haluan minäkin tukea lapsiani omalla tavallani, vaikka en isoja summia rahaa voikaan heidän tileilleen siirtää. Hyvää ruokaa ja kulttuurielämyksiä lapsille, siitä tulee hyvä mieli. Lisäksi annan aina jotain hyviä elämänohjeita lapsilleni. Elokuvat yleensä herättelevät keskustelemaan jostain teemasta. Tänään esim. että raha ja menestys eivät takaa kenellekään onnea. Lisäksi puhuimme myös siitä, että alkoholi ja huumeet eivät paranna kenenkään pahaa oloa kuin ehkä joskus hetkellisesti. Tuhoavien aineiden käytöstä seuraa usein pahanolon kierre, jossa jää koukkuun näihin huumaaviin aineisiin.

Annan aina kuopuksen valita elokuvan, jota menemme katsomaan. Tämä elokuva valikoitui näytösajan ja ikärajan perusteella. Hotel Mumbai olisi ollut ykkösvalinta, mutta kuopus on vielä alaikäinen ja ei pääse anniskelunäytöksiin. Joten siis katsoimme tämän Rocketmanin. Elokuva oli kyllä hyvä ja kiinnostava, mutta aika synkkää katseltavaa. Onneksi loppu oli kuitenkin onnellinen. Pojat eivät valittaneet elokuvasta. Elokuva oli siis ihan ok heidän mielestään.

Elokuvan musiikista tykkäsin. Muistan kaikki elokuvan biisit joskus kuulleeni, vaikka en ole koskaan Elton Johnia mitenkään erityisesti fanittanut. 

 

"Musiikintäyteinen Rocketman kertoo inspiroivan tarinan Elton Johnin läpimurron vuosista, jolloin ujosta pianovirtuoosi Reginald Dwightista kuoriutuu kansainvälinen supertähti. Elokuvan tarinaa kuljettavat Elton Johnin rakastetuimmat kappaleet, jotka elokuvassa esittää nimiroolissa loistava tähti Taron Egerton. Muissa rooleissa nähdään Jamie Bell Eltonin tuotannon pitkäaikaisena sanoittajana Bernie Taupinina, Richard Madden Eltonin ensimmäisenä managerina John Reidinä ja Bryce Dallas Howard Eltonin äitinä. " Finnkino.fi

 

Tiedot

Ensi-ilta: 29.5.2019

Kesto: 2 t 1 min

Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys

Ohjaaja: Dexter Fletcher

Pääosissa: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Tate Donovan, Gemma Jones

 

Elokuvan traileri

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

www.finnkino.fi

"Charlotte Field (Charlize Theron) on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista. Älykäs, hienostunut ja menestynyt Charlotte on voimanpesä ja diplomaatti, jolla on lahjoja… no, oikeastaan lähes kaikkeen. Fred Flarsky (Seth Rogen) on lahjakas journalisti, mutta myös itsetuhoisilla piirteillä siunattu oman tiensä kulkija. Näillä kahdella ei ole mitään yhteistä, lukuun ottamatta sitä, että Charlotte oli aikoinaan Fredin lastenvahti ja myös tämän ensi-ihastus. Kun Fred yllättäen tapaa Charlotten, hän hurmaa tämän itseään väheksyvällä huumorillaan ja nuoruusmuistoillaan. Kun Charlotte valmistautuu presidenttikampanjaansa, hän keksii palkata Fredin puheenkirjoittajaksi – mistä luotetut neuvonantajat ovat syystäkin kauhuissaan.

Fred lähtee mukaan Charlotten valiotiimiin ja tämän hohdokkaaseen elämäntyyliin täysin valmistautumattomana. Tästä huolimatta kipinät sinkoilevat epätavallisen työparin välillä ja heidän keskinäinen kemiansa johtaa romanssiin. Maailman ympäri kiertäessään he kuitenkin ajautuvat kummallisen ja vaarallisen tapahtumaketjun pyörteisiin. " www.finnkino.fi

 

Tiedot

Ensi-ilta: 7.6.2019

Kesto: 2 t 5 min

Levittäjä: Nordisk Film

Ohjaaja: Jonathan Levine

Pääosissa: Charlize Theron, Seth Rogen, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk, Ravi Patel, Randall Park, Tristan D. Lalla, Alexander Skarsgård

 

Käytiin eilen miehen kanssa katsomassa tämä leffa. Leffa valikoitui katsottavaksi, koska se oli minun mielestäni kiinnostava. Näytös oli meille sopivaan aikaan ja mies hyväksyi leffan. 

Minun mielestäni leffa oli juurikin sitä, mitä romanttiselta komedialta voi odottaa. Elokuvassa oli ihan hauskaa huumoria. Sain nauraa paljon. Tosin ihan kaikki vitsit eivät olleet minun makuuni. Romantiikkaa oli ihan sopivasti.  Miehen mielestä leffa oli ihan ok.

Suosittelen romanttisen komedian ystäville. Ja tosiaan miehenkin kanssa voi mennä tämän leffan katsomaan. 

Tämä on kesäkuun kuukauden elokuva, joten S-etukortilla saa kesäkuun ajan -15% alennusta tästä leffasta!

https://www.youtube.com/watch?v=vs5233lK6LI&t=75s

 

P.S. En ole yhteistyössä Finnkinon kanssa. Tein esittelyn, vain koska tykkään leffoista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat