Kirjoitukset avainsanalla kuunnella kirjaa

www.pixabay.com

Päätin tänään aktivoida Bookbeat tilini. Muutama vuosi sitten kuuntelin useita kirjoja tällä sovelluksella. Laitoin sovelluksen tauolle 1,5 vuotta sitten, koska halusin säästää rahaa lainaamalla kirjat kirjastosta.

Nyt taas tuntui, että 16,90 eur/ kk ei ole liian iso summa. Nyt käytettävissäni on laaja valikoima uusia kirjoja, joita voin kuunnella missä vaan. Työmatkalla ja matkoilla jne.

En ole vielä valinnut ensimmäistä kirjaa kuunneltavaksi. Huomasin, että valikoimassa on todella paljon kirjoja jotka haluan kuunnella. Valinta on vaikea. Uskon Bookbeatin avulla pääseväni nopeammin Helmet-lukuhaasteesta läpi. Valitsen kirjan varmastikin sillä perusteella, että haaste edistyy.

Lupaan tehdä teille aina esittelyn jokaisesta kuuntelemastani kirjasta tänne blogiin.

Nyt sitten vaan valitsemaan ja kuuntelemaan kirjaa!

Mitä mieltä sinä olet kirjasovelluksista?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat