Kirjoitukset avainsanalla toukokuu 2019

www.pixabay.com

Toukokuu meni osittain lomaillessa. Lomailu tekee hyvää aivoille, mutta kyllä se myös aina tekee ihmisestä vähän laiskan. Sitä huomaa, kuinka kivaa on olla tekemättä mitään. Haluatkin yhtäkkiä käyttää aikaasi esim. auringosta tai kesätuulesta nautiskeluun. Istuskella ihan rauhassa nauttimassa hyvää juotavaa rakkaasi seurassa. Olla vaan. Yleensä kovin pitkään ei näin voi jatkaa. Tai siis kaiketi sekin on mahdollista, mutta minä ainakin tarvitsen rahaa, joten on palattava töihin ja laitettava blogi taas loistamaan parastaan. Kuntosalillekin minun on päästävä, jotta kroppa ei ihan täysin tule raihnaiseksi. Mutta kyllä minä tästäkin nautin. Arki on kuitenkin sitä ihan parasta aikaa meillä kaikilla. Jos ei olisi arkea niin ei olisi ikinä lomaakaan. Kesä tehdään töitä ja sitten taas syyskuussa lomaillaan. Uusi matkakin on jo varattuna. Kohde paljastuu sitten syyskuussa.

 

Haluan taas itseäni varten palata vielä kerran toukokuun postauksiin. Tämän listauksen avulla käsittelen toukokuun eletyksi ja olen taas yhden kuukauden kokeneempi bloginpitäjä. Analysoin blogin tilannetta ja yritän saada sen näyttämään taas vähän paremmalta. Toivon blogin edelleen saavan uusia lukijoita ja pärjäävän hyvin blogilistalla. Mutta en kuitenkaan hinnalla millä hyvänsä vaan ihan rehellisellä työllä ja olemalla aito.

 

Tässä toukokuun viisi luetuinta postausta:

  1. Lomalla Espanjassa: Kuinka paljon käyttörahaa tarvitsee viikon lomalla? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/lomalla-espanjassa-...
  2. Saako lihava olla ihan tyytyväinen oloonsa? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/saako-lihava-olla-i...
  3. Lomalla Espanjassa: Uskotko light tuotteiden olevan terveyttä edistäviä? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/lomalla-espanjassa-...
  4. Kirjoitanko tätä blogia vain rahan takia? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/kirjoitanko-tata-bl...
  5. Onko lapsille säästäminen tarpeellista? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/onko-lapsille-saast...

Raha, terveys ja matkat kiinnostavat edelleen lukijoitani. Näistä tykkään itsekin. Tykkään kyllä kirjoistakin, mutta kirjapostaukset eivät vaan ole saavuttaneet niin suurta suosiota kuin esim. rahapostaukset.

Monesti saan palautetta siitä, miten hölmöjä kysymyksiä esitän blogissani. Jotkut ehkä ovat saaneet tästä jotenkin sen kuvan, että minä olen se hölmö, joka kyselee näitä. Useimmiten nämä hölmöt kysymykset kimpoavat kauttani takaisin niille, jotka ovat antaneet minulle palautetta minun tekemisistäni ja tekemättä jättämisistä. Monissa kysymyksissä käyn läpi saamaani palautetta. Se on minun tapani käsitellä asioita. Tämähän on kuitenkin minun terapiablogini. Koska tätä kuitenkin lukevat tuhannet ihmiset niin toivon näistä hölmöistä kysymyksistä olevan hyötyä myös muille. 

Kiitos taas sinulle uskollinen lukijani! Kesäkuussa näemme useammin, koska haluan nähdä, miten se vaikuttaa blogiin!

Kommentit (2)

Kukin tyylillään.
1/2 | 

Haluatko ansaita paremmin blogillasi kesäkuussa, kun haluat kirjoitella useammin? Ihmettelen, kun et juurikaan vastaa ihmisille, jotka antavat palautetta kirjoituksillesi. Monet blogistit niin tekevät ja se antaa semmosen vuorovaikutuksen tunnun, että blogin lukijaa myös sen pitäjä arvostaa.

Missä näkyvät ne kysymykset ja palautteet , missä kansa kyselee "hölmöistä" kysymyksistäsi? Siis kaikkea palautetta ei julkaista kaiketi?

Luen kuitenkin blogiasi kaikesta huolimatta. Haluan tietää, kuinka pärjäät velkojesi ja muutenkin elämäsi kanssa. Hyvää kesää Sinulle!

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017
2/2 | 

Kaikkea palautetta ei ole tarpeellista julkaista. En julkaise sellaisia, mistä saan huonon fiiliksen. Koska tämä on terapiablogi niin palaute voi olla annettu vaikka 20 vuotta sitten suullisesti. Tarkoituksenani on käsitellä näitä asioita yleisellä tasolla itseäni esimerkkinä käyttäen. Monet varmasti pohtivat samoja asioita kuin minä. Kiitos, kun jaksat olla kiinnostunut asioistani!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat