Kirjoitukset avainsanalla Tossa de Mar

Kuva Tossa de Marista

Espanjan loma on päättynyt. Tulin tänään kotiin monen tunnin matkustamisen jälkeen. Lähdimme tänään liikkeelle klo 1.30 Tossa de Marista bussilla, joka pysähteli monta kertaa ennen saapumistaan Barcelonan lentokentälle. Olimme nukkuneet muutaman tunnin. Hyvä niin, koska en sitten osannut nukkua bussissa enkä lentokoneessa.

Olimme kentällä kolme tuntia ennen lentomme lähtöä. Vuelingillä oli kentällä itsepalveluautomaatit. Teimme lähtöselvityksen ja saimme kumpikin eri riviltä keskipaikat. Pyörittelin myöskin käsissäni laukkutarraa ja aivoni eivät yhtään toimineet, että missä kohtaa siinä on se tarra. Ystävällinen mieshenkilö avustikin sitten minua laukkuni kanssa.

Lento meni sitten  ihan hyvin ja junamatkakin jotenkin. Ehdin vielä hyvin kotiin vievään bussiin.  Nyt sitten pyykinpesua, ruoanlaittoa ja postaamista. Uni tulee varmasti illalla hyvin. Ihanaa olla taas vähän rikkaampi tästäkin matkakokemuksesta. Ja eiköhän sitä taas aleta uutta matkaa suunnitella kohta, kun tästä taas vähän toivutaan. Seuraava kohde on vielä siis mietinnässä. Matkailu avartaa, vaikka onkin välillä vähän väsyttävää.

Tänään olen pohtinut sitä, että useimmiten näissä edullisissa matkapaketeissa on joko aikaiset aamulennot takaisin Suomeen tai sitten myöhäiset iltalennot. 

Aamulennot tarkoittavat, että yöuni jää lyhyeksi ja iltalennot sitä, että Suomessa ollaan vasta seuraavan vuorokauden puolella yöllä.

Aikaisissa aamulennoissa on ainakin se hyvä puoli, että ehtii vielä illaksi omaan kotiin. Säästyy hotelliyön verran rahaa, kun jaksaa vielä lennon jälkeen matkustaa kotiin.

Satsaamalla enemmän rahaa matkoihin, saisi tietysti vähemmän bussissa istumista matkojen aikana. Ja rahalla saa varmasti sopivampia lentojakin.

Minä kuitenkin taidan tyytyä ihan näihin halpamatkoihin. Ei viitsi kyllä laittaa matkustamiseen yhtään enempää rahaa kuin nyt laittaa. Lomapaikan säästäkään ei voi olla koskaan varma. Puolet ajasta voi sataa niinkuin nyt kävi meille. Se ei pilannut kuitenkaan lomaamme. Loma on aina loma. Vaikka sataisi koko viikon.

Ovatko aikaiset aamulennot ja myöhäiset iltalennot mielestäsi raskaita? Oletko valmis maksamaan paremmista lennoista?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat