Kirjoitukset avainsanalla light juoma

www.pixabay.com

Täällä on ollut eilen ja tänään sateista. Eilen vaan oltiin, syötiin ja juotiin. Käytiin kylillä ja osallistuttiin hotellissa bingoon. Ei voitettu mitään. Ei olla kyllä ihan varmoja, että menikö jotkut numerot ohi.

Tänään lähdettiin käymään omatoimiretkellä Gironassa. Edestakaiset bussimatkat maksoivat 15 eur/hlö. Matkustaminen kesti n. tunnin/ suunta. 

Tutustuminen Gironaan jäi hyvin pintapuoliseksi, koska eihän me osattu mennä siellä mihinkään. Olisin ihan mielelläni maksanut opastetusta kierroksesta kaupungilla, mutta sellaista ei ollut saatavilla viikonlopulle.

Gironasta sai kansainvälisen vaikutelman ja hintataso ei ollut niin korkea kuin Barcelonassa. Ehkä vielä joskus käymme uudestaan siellä.

Kuulumisten jälkeen voinkin sitten pohtia asiaa, joka koskettaa itseäni merkittävästi. Menneinä vuosina ja nyt matkojen yhteydessä tulee juotua paljon light juomia. Tykkään Coka Cola Zerosta ja Pepsi Maxista. Varsinkin nuorempana join paljon näitä. Uskoin light tuotteiden avulla laihtuvani, kun käytin niitä raskaamman tuotteen sijasta. 

Varmasti nämä ovat auttaneetkin pitämään itseäni kurissa, kun ovat vieneet makeanhimoa pois. Mutta sitä en sitten tiedä varmaksi, että ovatko light tuotteet aiheuttaneet minulle jotakin haittaa.

Tällä hetkellä uskon, että light tuotteet etenkään juomat eivät ole hyväksi minulle. Parasta janojuomaa minulle on puhdas vesi, jota saa Suomessa onneksi omasta kotihanasta. Meillä vesi sisältyy vielä vuokraankin.

Nykyään light juomat kuuluvat lähinnä matkoilla juomiini. Matkani kestävät max. viikon, joten mahdolliset terveyshaitat jäävät vähäisiksi.

Mites sinä? Käytätkö light tuotteita? Uskotko niiden edistävän terveyttäsi vai päinvastoin? Kerro kokemuksesi!

 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Käytän silloin tällöin light-tuotteita. En usko niiden edistävän terveyttä, mutta ovat sokerilimuja parempi vaihtoehto

Vierailija
2/4 | 

Kommentoin tuota ”ei me osattu mennä siellä minnekään” kohtaa. Googlaa etukäteen ”Girona nähtävyydet” ja tutustu kohteeseen. Lataa google mapsiin kartta, joka toimii tarvittaessa ilman nettiä. Karttaan voi merkitä etukäteen kohteet missä haluaa käydä. Saa kiertää haluamansa nähtävyydet omaan tahtiin ja jos etsii Tripadvisorista etukäteen pari kivaa ruokapaikkaa varalle, niin välttää turistihinnat ja tutustuu paikkaan ilman opastakin.

Miuku
3/4 | 

Maukeutusaineet eivät koskaan ole parempi vaihtoehto kuin luonnollinen. Pätee myös muissa kevyt tuotteissa. Jotta kevyestä saa hyvänmakuista niin on siihen lisättävä jotakin muuta maun laadun takaamiseksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat