Kirjoitukset avainsanalla huhtikuun luetuimmat postaukset

www.pixabay.com

Vappu meni ja ollaan toukokuun puolella. Kesää odotellaan kovasti, mutta näyttää kuitenkin siltä, että ehkäpä onkin tulossa talvi uudestaan. Tänäänkin olisi ollut järkevää ottaa kevyttoppatakki päälle, mutta minä olin hupparilla liikkeellä.

Olin muutaman päivän töissä ja nyt olisi taas kolme päivää vapaata. Ensi viikko vielä töitä maanantaista perjantaihin ja sitten alkaa loma. Lomalla lähden matkalle miesystävän kanssa ja teen muutenkin, mitä huvittaa. Kahdessa viikossa ehtii unohtaa sopivasti työasiat, mutta töihin on kuitenkin suhteellisen helppo palata. Kokemuksesta tiedän, että neljän viikon loman jälkeen on yhtä nopeasti uupunut kuin kahden viikon jälkeenkin. Joten tykkään pitää lomani kolme kertaa vuodessa kahden viikon jaksoissa. Ainakin tällä hetkellä tämä tuntuu hyvältä tahdilta.

Mutta palataanpa taas tämän postauksen verran huhtikuuhun. On mielenkiintoista seurata, mitkä ovat luetuimmat postaukseni. Ainakin omasta mielestäni.

Tässä 5 luetuinta:

  1. Olenko minä köyhä? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/olenko-mina-koyha
  2. Haluatko kasvattaa lihasvoimaasi? Aloita lihaskuntohaaste toukokuun ajaksi.https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/haluatko-kasvattaa-...
  3. Pärjäisitkö sinä toimeentulotuella? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/parjaisitko-sina-to...
  4. Mistä johtuu, että olen ollut masentunut? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/mista-johtuu-etta-o...
  5. Iloista pääsiäistä! https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/iloista-paasiaista

Näiden luetuimpien postausten perusteella voisi analysoida, että raha-asiat kiinnostavat edelleen lukijoitani. Samoin hyvinvointiin liittyvät asiat. Niillä on hyvä jatkaa. 

Tykkään edelleen kirjoittaa tätä blogia. Ja vaikka pientä palkkaa tästä saankin niin kyllä kuitenkin tärkein hyöty tästä blogista on minulle psyykkisen hyvinvointini kohentuminen. Saan toteuttaa itseäni tavalla, josta itse tykkään. Tätä hyötyä ei voi rahassa mitata.

Kiitos jälleen kerran teille lukijoille, jotka jaksatte olla kiinnostuneita minun höpinöistäni! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat