Kirjoitukset avainsanalla luetuimmat postaukset

www.pixabay.com

On joulukuun ensimmäinen päivä ja ensimmäinen adventti. Tästä se joulunodotus todella sitten alkaakin. Minun mielestäni on hyvä, että vielä on useampi viikko aikaa valmistautua jouluun. Itse en edes vielä tiedä joulunajan työvuorojani, joten en ole tehnyt mitään suurempia suunnitelmia. Osan joulusta vietän työpaikalla todennäköisesti.

Kotosalla kyllä varmastikin ollaan. Syödään hyvin ja varmaankin pelaillaan lautapelejä. Lahjat eivät ole pääosassa sillä lapseni ovat jo aikuisia. Jotain pientä hankin heille sekä sisarusteni lapsille.

Joulukuu on alkanut täällä ihanan valkoisena. Lunta on vähän maassa. Se valaisee kivasti. Varsinkin synkän marraskuun jälkeen kaikki valo on tervetullutta.

Marraskuu oli pimeä kuukausi ja loppua kohti väsyin pitkiin työpäiviin ja huoliin, jotka onneksi ovat helpottaneet. Välillä tuntui etten keksi/ jaksa kirjoittaa blogia. Kohtasin myös toisten naisten vihaa sitä kohtaan, että olen jakanut postauksiani erääseen Facebook ryhmään. Jotkut eivät selvästikään osaa pitää omana tietonaan, että eivät tykkää siitä, että bloggaaja voi saada palkkaa kirjoittelustaan. Mitä sitten, pieni raha minulle ei ole pois keneltäkään. Jokainen voi itse alkaa bloggaajaksi, jos on siitä kateellinen.

 

Marraskuussa luetuimpia postauksia olivat:

 1. Paljonko minä tienasin vuonna 2018?
 2. Aiotko ottaa influenssarokotteen?
 3. Ennen menkkojen alkua painoa tulee lisää
 4. Miten meni kävelydieetin ensimmäinen viikko?
 5. Hyvä ruoka, parempi mieli

 

Tämä blogi jatkuu edelleen, vaikka se joitakin selvästikin harmittaa. Onneksi on paljon niitä ihania lukijoita, joita ei haittaa, vaikka minä joskus vähän jotain lisätuloja tästä saisinkin. Ja minullehan raha ei edes ole se tärkein asia blogin pitämisessä. Tärkeintä on se, että saa omat ajatuksensa näkyville. Tärkeätä on myös, että voin näiden postausten avulla auttaa muita, joilla on samoja ongelmia kuin minulla.

Kiitoksia sinulle ihana lukijani, että olet ollut marraskuussakin mukana seuraamassa ajatuksiani! Lupaan, että ajatuksia ja tunteita riittää joulukuussakin Elämän keskivaiheilla blogissa.

 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Hyvä, jatka vaan. On kiva lukea ns. tavallisen ihmisen kirjoituksia elämästä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Lokakuu on alkanut. Nyt on mielestäni vasta oikeasti syksy. Kesälomat ovat ohi. Tänään oli mielestäni jo aika viileääkin, kun aamulla menin töihin. Kohta tarvitsee pipon, kaulahuivin ja hanskat. 

Päivät ovat myös selkeästi koko ajan lyhyempiä ja pimeämpiä. Olen alkanut pitää led kynttilöitä päällä iltaisin olohuoneessa istuessani. Nytkin ne palavat.

Työt ovat alkaneet ja huomaan olevani taas eri tavalla väsynyt. Tunnen itseni myös vähän pihalla olevaksi loman jälkeen. Mutta kyllä se tästä taas alkaa sujumaan. Ainahan sitä loman jälkeen on vähän pihalla.

Haluan taas käydä läpi syyskuun postaukset. On kiinnostavaa tietää, mitkä postauksista ovat olleet ne luetuimmat. Joten tässä nyt sitten ovat nämä minun viisi suosituinta postaustani:

 1. Minun, sinun vai meidän rahat?
 2. Syyskuussa alan olla tarkempi kuluttamisessa
 3. Olen kiitollinen tämän hetkisestä taloustilanteestani
 4. Kirjasuositus: Railakas rahakirja-Näin hoidat taloutesi viisaasti
 5. Paljonko minulla kului rahaa kahden viikon lomalla?

Syyskuussa teitä lukijoita ovat kiinnostaneet eniten raha-aiheet. En kuitenkaan aio jatkossa kirjoittaa pelkästään rahasta vaan hyvinvointi ja kirjat ovat jatkossakin blogini postausaiheita. Raha on kyllä tärkeä aihe, mutta ei se kyllä tärkein asia elämässä ole. Ainakaan minulle ei ole. 

Kiitoksia teille lukijani jälleen kerran, kun jaksatte olla kiinnostuneita minun höpinöistäni!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

www.pixabay.com

Tänään on syyskuun ensimmäinen päivä. Kesä on mennyt ja kohta päästään nauttimaan raikkaasta syysilmasta. Minä olen aina tykännyt syksystä. Olenhan itsekin melkein syksyn lapsi. Syntymäpäiväni on 27. elokuuta. Olen siis juuri täyttänyt 42 vuotta.

Joskus nuorempana mietin, että millaista se elämä sitten yli nelikymppisenä onkaan. Minun mielestäni nelikymppiset olivat tuolloin jotenkin kamalan vanhoja. Tuntui myös hassulta ajatella, että omat lapset ovat sitten jo nuoria aikuisia.

Syyskuussa kuopus täyttää 18 vuotta. Minulla ei sitten enää ole alaikäistä lasta. Outoa sekin. Periaatteessa mikään ei nyt heti muutu, koska poika asuu vielä kotona. Hänellä on abivuosi meneillään ja keväällä hänestä tulee erittäin todennäköisesti ylioppilas. Mutta toisaalta lapsen täysi-ikäisyys antaa vanhemmalle tiettyä vapauden tunnetta. On aika lapsen vähitellen alkaa rakentaa omaa elämäänsä. Ja vanhemman on aika entistä enemmän keskittyä omaan elämäänsä.

Tuttuun tapaan haluan käydä läpi elokuun luetuimmat postaukset. Niistä näkee sen, mitä te lukijani haluatte blogistani lukea. 

 

Tässä on elokuun luetuimmat postaukset:

 1. Kesän jälkeen parempaan kuntoon! Aloita kävelyhaaste syyskuun ajaksi. 
 2.  Rahat eivät loppuneet, vaikka kuukausi vaihtui 
 3.  Missä kunnossa olet tällä hetkellä?
 4.  Menkkojen aikaan ärsyttää lähes kaikki
 5.  Oletko riidanhaastaja?

 

Hyvinvointi ja raha kiinnostavat siis edelleen eniten. Niillä onkin hyvä jatkaa kirjoittelua, koska ne kiinnostavat itseänikin. Haluan jaksaa paremmin ja raha-asioita aion laittaa kuntoon. Nämä asiat eivät kuitenkaan korjaannu hetkessä vaan vaativat pitkäjänteistä työskentelyä itseni kanssa. Uskon kuitenkin, että pystyn kohentamaan omaa fyysistä ja psyykkistä kuntoani. Taloustilannettani on myös mahdollista kohentaa. En ole enää yksinhuoltaja. Olen nelikymppinen nainen, jolla on täysi-ikäiset lapset. Minulla on siis aika paljon aikaa ja rahaa vain minulle itselleni. Tämä on minulle itselleni jotain aivan ihmeellistä ja ennen kokematonta. Vaatii aikaa totutella siihen. Ehkä 50 vuotiaana olen jo tottunut, sitten viimeistään vaihdan blogin nimen.

 

Synttäriarvonnan voittajat on arvottu ja voittajille on lähetetty sähköpostia asian puitteissa. Onni suosi seuraavia lukijoita:

Sirpa Talvitie voitti Treenipäiväkirjan ja MarjaKoo Kiitollisuuspäiväkirjan! Onnea vielä kerran voittajille!

Ja suuri kiitos elokuusta kaikille teille lukijoille!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

www.pixabay.com

Heinäkuu tuntui kuluvan todella nopeasti. Tuntui, että olin koko ajan töissä. Johtunee varmastikin siitä, että heinäkuussa ei ole ylimääräisiä vapaita. Tämän huomaa heti pitkinä työputkina ja väsymyksenä. Heinäkuussa on usein hellettäkin, joten sillä on varmastikin oma osuutensa väsymykseen.

Heinäkuussa kävin poikien kanssa Päivä Tukholmassa risteilyllä. Mukava reissu. Muuten tuntuu, että en mitään kovinkaan erikoista ole tehnyt. Eikä tarvitsekaan, sillä heinäkuu on mielestäni ehdottomasti löhöilykuukausi. Silloin saa löhötä niin paljon kuin ehtii.

Elokuu on taas sitten aina ollut jo aktiivisempi kuukausi. Koulut alkavat jne. Minun kuopuksella alkaa abivuosi. Syksyllä hän kirjoittaa jo osan ylioppilastutkinnostaan. Keväällä on erittäin todennäköisesti juhlat tiedossa. En jännitä, että pääseekö hän läpi vaan, kuinka hyvät arvosanat hän saa. Niillä sitten pääsee tai ei pääse opiskelemaan.

Esikoinen pakertaa kandin työtään. Valmistuminen tulee tapahtumaan ajoissa. Mutta siihen opiskelu ei tietenkään jää vaan sitten alkaa seuraava vaihe.

Näitä asioita ei tietenkään tehdä äitiä varten vaan ihan omaa itseänsä. Minun takiani ei ole koskaan tarvinnut olla yhtään sen parempi kuin on.

Palataan vielä heinäkuuhun sen verran, että katsotaan, mitkä ovat olleet luetuimmat blogipostaukset heinäkuussa. Tässä TOP 5:

 1. Heinäkuun tili tuli, mutta ei mennyt heti https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/heinakuun-tili-tuli...
 2. Olin viikon yksin kotona. Mitä tein ja paljonko minulla kului rahaa? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/olin-viikon-yksin-k...
 3. Ehtiikö yhden vapaapäivän aikana palautua tarpeeksi? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/ehtiiko-yhden-vapaa...
 4. Mihin sinä sijoitat mieluiten? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/mihin-sina-sijoitat...
 5. Miten nopeasti palaudut yövuorojen jälkeen? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/miten-nopeasti-pala...

Heinäkuussa lukijoita ovat kiinnostaneet samat aiheet kuin aiemminkin. Raha, jaksaminen ja henkilökohtaiset paljastukset ovat niitä asioita, mistä jaksetaan olla kiinnostuneita. Näistä siis jauhetaan elokuussakin. Kiitoksia sinulle lukijani, joka jaksat olla kiinnostunut minun höpinöistäni.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat