Kirjoitukset avainsanalla joulunodotus

www.pixabay.com

Ahdistusta on mahdollista lievittää kotikonstein. Tarkista, että seuraavat asiat ovat kunnossa omalla kohdallasi. 

  1.  Lepäät riittävästi
  2.  Nukut riittävästi
  3.  Syöt terveellisesti
  4.  Liikut tarpeeksi
  5.  Vältät liikaa stressiä 

Näillä perusasioilla pääsee jo pitkälle ahdistuksen hoidossa. Jos nämä asiat ovat kunnossa ja olet silti häiritsevän ahdistunut niin ota yhteyttä esim. omalle terveysasemallesi. Apua on sitä kautta saatavilla.

Vielä on kolme yötä jouluun. Minä kävin tänään töiden jälkeen poikien kanssa jouluruokaostoksilla. Isompi poika tuli kotiin jouluksi. Opiskelijaelämä taitaa olla aika kuluttavaa, sillä hän meni jo nukkumaan. Ihan niin kuin pikkupoikana. Kotona on selvästikin hyvä nukkua vanhassa sängyssään. Kävin katsomassa häntä niin kuin silloin kun oli vauva. Samaksi pojaksi tunnistaa edelleen. Äidille lapsi on aina lapsi, vaikka olisikin jo aikuinen.

Hyvää joulunodotusta teille lukijani!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Huomaankin taas, että ei ole tullut kirjoitettua mitään useampaan päivään. Jotenkin sitä on ollut väsynyt. Johtuen tästä pimeydestä ja hormoneista. Ja tietty, kun on töissä niin ei sitä aikaakaan ole niin paljon kirjoitella kuin jos ei kävisi töissä. Selväähän se. Töissä kuitenkin kannattaa käydä. Siitä saa sen verran rahaa, että pääsee kuukauden kerrallaan aina vähän eteenpäin.

Minulla on nyt kolme vapaapäivää. Tänään kävin salilla ja olen löhöillyt. Kahden seuraavan päivän aikana aion valmistella joulua. Vähän siivoilua ja shoppailua. Sitten minulla onkin vasta joulupäivänä seuraavan kerran vapaata.

Tänään olen kuunnellut joululauluja ja on ihan sellainen tunnelma, että minä laitan tämän kämpän kyllä ihanaan joulukuntoon. Sitten kelpaa viettää joulua poikien kanssa. Sisaruksetkin kehtaa pyytää pelailemaan meille. Menkkojen aikaan olen yleensä juuri sopivassa siivouskunnossa.

Sain tänään uuden verokortin postissa. Ensi vuonna maksan veroja 23,5 % ja jos tämä blogi alkaa tuottaa rahaa niin joudun nostamaan veroprosenttiani vielä tuosta. Periaatteessa on siis minulle ihan sama, että tienaanko blogilla vai en. Harrastuksenahan blogi on ihan kiva juttu.

Laadukashan tämä blogi tietenkin on. Blogilistan sijoitus on tosi hyvä, vaikka olenkin ihan tavallinen köyhä sairaanhoitaja, jolla ei ole kirjoittamis-eikä mediakoulutusta. Olen siis blogistani ylpeä. Se pärjää niinkuin lapsenikin. 

Nyt pyykkiä ripustamaan ja ruokaa laittamaan. Nähdään pian!

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat