Kirjoitukset avainsanalla äänestää

www.pixabay.com

Eduskuntavaalit lähestyvät ja minulla ei ainakaan ole vielä omaa ehdokastani valittuna. Olen lähes joka kerta käynyt äänestämässä saatuani äänioikeuden vuonna 1995. Olen aina äänestänyt ihmistä en puoluetta.

Useimmiten olen kokeillut, mitä eri vaalikoneet ovat antaneet minulle tulokseksi. Vaalikone ei kuitenkaan päätä, ketä äänestän, mutta useimmiten vaalikone on tukenut valintaani.

Tänään kokeilin kolmea eri vaalikonetta. Yle, Helsingin Sanomat ja Duunitori. Kaikista sain eri tuloksen. Tulokset poikkesivat minulla myös aiemmista valinnoistani.

Päätinkin nyt, että tutustun vielä tarkemmin tiettyjen puolueiden ehdokkaisiin ja valitsen sieltä ehdokkaan, jonka arvelen eniten edustavan omia arvojani.

Äänestän mielelläni naista, joka on suunnilleen samanikäinen kuin minä. Hänellä saisi olla jonkinverran koulutusta, mielellään terveydenhuoltoalan. Jos on lapsia, se on plussaa. Uskon samantyylisen henkilön ajavan omaa asiaani.

Millä perusteella sinä valitset oman ehdokkaasi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat