Kirjoitukset avainsanalla Lasisaari

Gummerus

"Marylandissa Yhdysvalloissa asuva Nora Roberts on maailman suosituimpia ja myydyimpiä kirjailijoita. Hän on kirjoittanut yli 200 teosta, joista lähes jokainen on ollut New York Timesin bestseller-listalla. Robertsin kirjoja on myyty maailmalla yli 500 miljoonaa kappaletta- Suomessakin yli miljoona.

Nora Robertsin kirjat eivät kuitenkaan synny leikiten, vaan hän on kurinalainen työskentelijä joka ei odota, että inspiraatio syntyy tyhjästä. Nora Roberts arvelee, että hänen tarinankertojan lahjansa ovat osin peräisin hänen irlantilaisilta esi-isiltään. Nora Robertsin romaanit ovat viihdekirjallisuutta parhaimmillaan: kirjoja jotka tarjoavat lukijoilleen taattua romantiikkaa ja jännitystä." Gummerus

 

"Lasisaari

Kuuden ystävyksen matka päättyy Irlantiin. Kuolemattoman Doylen soturisielu tuntee vetoa kahlitsematonta kohtaan, eikä kukaan muu tunne luontoa niin kuin ihastuttava Riley.

Riley suojaa koko ryhmää uhalta ja tunnustaa, että viehtymys Doyleen ei ole vain yhden yön juttu. Hän antautuu rakkauden vietäväksi- ja saa voimia pelastaa heidät kaikki. 

Lasisaari on Tähdet-trilogian henkeäsalpaava päätös." Gummerus

 

Kirjan tiedot:

Teos: Lasisaari

Tekijä: Nora Roberts 

Kustantaja: Gummerus

Vuosi: 2018

Sivuja: 336

Mistä: Kirjastosta

Tämä kirja ei ollut ehkä ihan parhaita lukuvalintoja. Oli hölmöä lukea kirjasarjan päätöskirja ennen aiemmin ilmestyneitä.

Tästä johtuen minulla oli paha tietovajaus ja en siksi nauttinut kirjan lukemisesta vaan se oli vähän pakkopullaa aluksi. Kirjassa oli paljon viittauksia aiempiin tapahtumiin. Joista en siis tiennyt mitään.

Sain kyllä kirjan lopulta luettua, mutta paikoin se oli ehkä vähän sekava. En yleensä lue tämän tyyppisiä kirjoja.

 

Tämä kirja sopii mielestäni seuraaviin Helmet-lukuhaasteen kohtiin:

2) Kirjassa etsitään kadonnutta ihmistä tai esinettä

3) Kirja sellaisesta kirjallisuuden lajista, jota en yleensä lue

6) Rakkausromaani

14) Kirjailijan sukunimi alkaa samalla kirjaimella kuin oma sukunimeni

16) Kirjassa liikutaan todellisen ja epätodellisen rajamailla

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat